Miért nem kapok hitelt?

Figyelt kérdés
Egy adott banknál van évek óta egy hitelem, amire kb. 110 ezer forintot fizetek havonta. Gyárban dolgozok és mellé évente van földbérletidíjam, ezért kaptam meg anno a több pénzt. Jelenleg is ugyanott dolgozom, 240 ezret keresek. Hívtam a bankot, hogy szeretnék új hitelt, amiből szeretném ha rendeznénk a régit. Kb. 1.1 millió van a régiből. 2.5 millióra lenne szüksége a fiamnak, de a bank szerint max 500 ezerre vagyok jogosult a tartozáson felül. Mindig fizettem pontosan. A vicc, hogy a kért összegnek kevesebb lenne a törlesztője. 3.6 milliót kértem. Néztem a kalkulációt és megfelelt (amúgy a fiam fizetné, de új munkahelyen kezdett most és nem kérheti ő). Max. 50 ezer kiadásom van télen-nyáron havonta. Miért utasítottak el?
2024. máj. 22. 16:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Cetelem
2024. máj. 23. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Normalis bankhoz kellett volna menni.
2024. máj. 23. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!