Miért nem kapok hitelt? Erste
Figyelt kérdés
Igényeltem személyi kölcsönt az Erste banknál. 4 hónapos munkaviszonyom van, ami külföldi. Havi bérem 650 ezer forint. Minden feltételnek megfeleltem, amit kértek. Életkorom is rendben van, nem szerepelek KHR listán. Mégis mi lehet az oka, hogy nem kaptam meg? 2,5 milliót igényeltem 8 évre.2023. jan. 30. 13:03
1/5 anonim válasza:
Gondolom a bank nem volt elájulva a zsenge 4 hónapodtól.
Szíve joga a banknak megtagadni a hitelfolyósítást. Menj másik bankhoz.
3/5 anonim válasza:
Külföldi munkahellyel külföldön kérj hitelt. Mindegy hogy eu vagy nem eu, nagyon nehéz elérni a külföldön lófráló ügyfelet.
4/5 anonim válasza:
Nem kell megindokolniuk, hogy miért utasítanak el, de valószínűleg a munkaviszony ideje vagy a munkabér nem volt elegendő.
Én is náluk igényeltem, de mindkettő nagyobb szám (mondjuk a hitel is), és még így is lehet, hogy elutasítanak majd (azt sem fogják megindokolni).
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg a külföldi munkaviszony miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!