Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP "Net WebKÁRTYA" számláról...

OTP "Net WebKÁRTYA" számláról miért nem lehetséges az online fizetés? Mire jó ez a f*s, ha nem működik?

Figyelt kérdés

Tudjátok mi ez... Alternatív OTP kártya amire annyi összeget lehet utalni amennyiből akarunk nem biztonságos netes oldalakról (temu és társai) rendelni, hogy véletlenül se lopják el a pénzem.

Nos, a 1.5 milliós főegyenlegemből utaltam 2800 Ft-ot a netkártyára, először NB1-es focijegyet akartam venni. Szépen megadtam a kártyaszámot, lejárati időt, CVC kódot. Nem fogadta el.

Gondoltam megpróbálom Steam-en az csak egy nemzetközi oldal. Ott se fogadta el, hibát dobott (tök mindegy mi).

Használható ez a sz** egyáltalán bármilyen online vásárláskor?

Vagy mit tegyek, hogy ne kelljen a sima bankkártyám adataim megadni online?

Eddig nem foglalkoztam ezzel, de belegondoltam, hogy simán megszerezhetik az adataim.

máj. 12. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9: És akkor esetleg összetévesztette a két kártyát, és nem a webkártya adatait adta meg mégsem?
máj. 13. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
10. És ezért vagyok szerencsétlen?.. Mesélj még, milyen szar nekem, csupán mert van kapacitásom más problémáján töprengeni...
máj. 13. 17:42
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki értette a kérdésem. Természetesen felhívom az ügyfélszolgálatot, csupán arra voltam kíváncsi másnak is volt-e hasonló negatív tapasztalata a webKártya működésével kapcsolatban?

Nyilván tudom mit, hol és hogyan kell megadni főleg, hogy informatikus vagyok. De ezek szerint akkor van valami rejtett gond, amiről nem tudok és megakadályozza, hogy tudjam használni a szolgáltatást biztonságos utalás céljából.

máj. 13. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Jezusom... en mar nem is irok semmit. Annyira durvab frusztraltak manapsag az emberek. Szinte minden kerdes alatt megolik egymast a kommentelok...
máj. 14. 00:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ugyanebben a cipőben vagyok. Limit rendben, egyenleget átutaltam a webkártya alaszámlára. Mégis a tesco online és a booking.com is elutasította a fizetést. Hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondják, be kell aktiválni a kártyát,az-az adjam meg a telekódot, de nem kér telekódot, de nem értik meg, azt mondják, biztos rosszul csináltam valamit. De tuti nem, jól adok meg minden adatot, nem kér semmit, csak sikertelen a tranzakció és kész. Te rájöttél, mi a gond? Kezdek idegbe jönni az ügyfélszolgálatuktól. Össze-vissza beszélnek. Egyik azt mondja, a smartbankban lehet aktiválni, a sima otp app-ban nem. Bementem személyesen, hogy segítsenek belépni a smartbankba, mert nem tudom az azonosítóm, ott meg azt mondják, hogy a smartbank csak cégekeknek van. Mondom akkor hogyan aktiváljam a kártyát? Hát telekóddal, csináljunk egy próbavásárlást, nézzük meg, miért nem kéri a kódot. Mondom hát most nem jut hirtelen eszembe semmi amit neten vásárolnék csak emiatt, bocsi és eljöttem.
júl. 5. 14:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Sz** kókler az otp. Szerencsére csak 2800 Ft-ot raktam fel. Azt muszáj lesz lenyelnem így hogy használhatatlan a szolgáltatásuk. De sajnos ez Magyarország...
júl. 7. 15:01
 17/18 anonim válasza:
Ja bakker! én is most igényeltem webkártyát, hogy pl. alin vagy akárhol külföldön tudjak vásárolni! Kifejezetten megkértem az ablaknál a hölgyet hogy ez lenne a kívánságom, azt mondja igen ez okés tudok majd fizetni vele! Ma próbáltam beírni a virtuális bankkártyaszámomat, hát még el se fogadta! invalid card number! Erről ennyit, most mondhatom le, szerencsére nem utaltam rá semmit.
szept. 12. 08:07
 18/18 A kérdező kommentje:
#17: Nekem 2800 Ft-om van, de nevetséges, hogy a legnagyobb hazai tulajdonú bank ennyire képes, miközben a revolut-tal minden rendben. Nevetséges.
szept. 13. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!