American Express kártyámmal bizonytalan a kártyás fizetés, vagy sikerül vagy nem. Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Természetesen van fedezet rajta, nem ilyen miatt nem működik. Más kártyatípusokkal nincs ilyen gond. Mindig csak ezzel.2024. máj. 9. 06:02
2/5 anonim válasza:
Vannak helyek, ahol nem fogadják el ezt a típusú kártyát.
3/5 BeefEater válasza:
Amex az elsődleges hitelkártyám. Elképzelhetetlen, hogy egyes kereskedők mennyire szerencsétlenek. Például:
-Amexet elfogadtok?
-Persze.
3 sikertelen fizetési kísérlet után:
-Jaaaa, Ameeeeex? Az neeem jóóóóó.
Ilyen fordult már elő olyan helyen is, ahol kint volt az ajtón az Amex logója.
Miután ez megtörtént, fontos, hogy a kereskedőnek mindig úgy kell rád néznie, mintha egy csóró lennél, aki fedezet nélküli hitelkártyával próbált vásárolni.
4/5 anonim válasza:
Mert az is vagy.
Vicc, hogy nem telig neked egy olcsó (sokszor ingyenes) kártyára.
5/5 BeefEater válasza:
#4, ha ezt nekem szántad: Az Amex nekem ingyenes. Nincs éves kártyadíj, hitelkamatot sem fizetek, csak megtartom a vásárlások után járó pontokat amivel évente általában 30-50 ezer forintot spórolok más kiadásokon. Azt nem értem, hogy ez hogy csóróság. (Az alternatív kártya is pénzvisszatérítős, de annak nem olyan jók a feltételei.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!