Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Megéri LEGO-t vásárolva...

Megéri LEGO-t vásárolva befektetni vagy totál pénzkidobás ha nem értek hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Nyilván arra gondolok, hogy most 100-300 ezer forintért (szettől függően) megveszem aztán 10-20 év múlva (vagy hamarabb akár) drágábban eladom ilyen fanatikusoknak, akik képesek sok pénzt kiadni ezekért a sz** kacatokért.

ápr. 28. 10:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"folyton nyomatják ezt a LEGO befektetés dumát milyen jó meg minden és túl szépnek tűnik hogy igaz legyen."

Amihez nem értesz, az mindig túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen, mert nincs a birtokodban elegendő információ, hogy el tudd dönteni, hogy vajon átverés, vagy tényleg működhet.

Hiába működő jó üzlet valami, ha nincs elég tudásod hozzá, hogy képes legyél olyan jól csinálni, mint akinek bomba üzletként működik. Ezért van egy rakás olyan vállalkozás, ami csődbe megy, mert nem megy nekik az üzlet egy olyan területen, ahol mások képesek sikeresen működni.

Nem véletlenül alapelv, hogy vagy olyannal üzletelj, amit ismersz, vagy ismerkedj meg vele, mielőtt belekezdesz.

ápr. 29. 14:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

En bele raktam 500k-t 2 eve.

-Tele van a szoba dobozokkal

-rajottem hogy egyszeruen nincs meg az eladoi kezsegem

-szerencse kell, nem vettem meg a stranger thingst 54k-ert gondoltam nem fog befutni, kb 4x aron megy most... helyette HP kastelyt vettem, kb meg se mozdult az ara az evek alatt

En tervezem h egybe leadom valahol, bukni legalabb nem bukok, inflaciot szamitva kb ugyanannyit er.

En ezzel nem szorakozok tobbet, tenyleg erteni kell hozza.

ápr. 29. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!