Megéri LEGO-t vásárolva befektetni vagy totál pénzkidobás ha nem értek hozzá?
Nyilván arra gondolok, hogy most 100-300 ezer forintért (szettől függően) megveszem aztán 10-20 év múlva (vagy hamarabb akár) drágábban eladom ilyen fanatikusoknak, akik képesek sok pénzt kiadni ezekért a sz** kacatokért.
A gyűjtői kiadásokban lehet pénz.
De ha szar kacatként tekintesz rá akkor nem érdemes ezzel foglalkozni.
A 0%-os válaszok helyett fogok ma még tudni olvasni valami "zöld kommentet" is? (ui.: senkit nem pontoztam)
#1: Köszönöm a hasznosra értékelt válaszod. Én is kicsit így érzem, ahogy írtad csak folyton nyomatják ezt a LEGO befektetés dumát milyen jó meg minden és túl szépnek tűnik hogy igaz legyen.
Nem éri meg, pláne ha nem értesz hozzá.
Rengeteg szett jön ki, a kisebb korosztálynak valóak alapból felejtősek, max bolti árban lehet évek műltán is eladni.
A felnőtteknek szóló nagy elemszámú készletek amit szoktak eltenni főleg a licenszeltek.
De abszolút nem lehet megmondani előre, hogy mi fog felmenni, és mennyi idő után (esetleg egyszer csak a lego újra kiadja és pápá ritkaság)
Kicsi a kereslet is, nagyon túltelített a piac.
Továbbá jókora helyet elfoglalnak a nagy dobozok, és egy fél szobányi cuccot tárolni, hogy talán évek múlva legyen közöttük 1-2 szett amin keres az ember 30-50 ezret, nem túl megérős. Egy sima állampapír a többszörösét hozza, egy kattintással ami a vásárlás.
Nekem is vannak eltéve szettek, nagyobrészt modular épületek, de nem igazán nőtt az értékük annyit az évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!