Melyik banknál vannak jó vagy rossz tapasztalataid?
Ezek adnak: Raiffeisen, CIB, Unicredit, Gránit.
Nekem a Raiffeisennél voltak apró bosszúságok, összességében előnyösebb, mint az OTP.
A Raiffeisennél pl az egyébként ingyenes bankkártyámnak mégis terhelték a díját mert az éves díj esedékességének pillanatában éppen az euró számlámhoz volt párosítva nem a forinthoz, amihez az ingyenessége kapcsolódik… ráadásul az eurós számlán terhelték be. Ezzel nagyon felkrtak de csak annyit tudok tenni hogy a jövőben igyekszem csökkenteni a náluk igénybe vett nem ingyenes szolgáltatásokat nullára.
Jó és rossz tapasztalatokat kérdeztél, azaz személyes véleményt, szóval:
OTP: 26 éve van náluk számlám. Soha nem volt komolyabb problémám velük, pedig előfordult dupla tranzakció és olyan is, hogy az ATM levonta a pénzt, de ki nem adott semmit. Mindig reális idő alatt rendezve lett az ügy. A rendszerüket érintő javaslatokra, bugreportokra is mindig reagáltak. Hitelem sosem volt náluk.
K&H: Volt náluk hitelem, brókerszámlám és egy ideig sima folyószámlám is. A hitelnél teljesen rugalmatlanok voltak, a bankszámlával kapcsolatban háromszor kellett bemennem, mire normálisan elintéztek egy dolgot, mert minden ügyintéző mást mondott. Az online rendszerük (akkor) iszonyatosan fapados volt. A brókerszámlánál meg a pénz kiutalása volt iszonyat nehézkes. Részemről soha többé K&H
CIB: Most van náluk hitelem. Teljesen korrektek, bár mivel fizetem rendesen, túl sok kommunikációm nem volt velük.
Más bankról nem tudok nyilatkozni.
Amelyekkel jó tapasztalataim vannak:
CIB
MBH (ma már, a jogelőd mindegy)
Gránit
Ez utóbbit csak 50 000 Ft ajándék jóváírás miatt nyitottam, amúgy nem használom, havi díja pedig nincs.
CIB van a napi ügyekre.
MBH (elődje) pedig megtakarításokra volt, bár ma már inkább más módon fektetem be a pénzt, régen jó kamatok voltak plusz nagyon jó euró számla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!