Ügyvéd köti az ebet a karóhoz a házunk vételárának a rám eső részt csak bankszámlára karja utalni? Nekem pedig kézpénzben kell de ő csak utalni akar? Amennyiben úgy kérem akkor úgy kell kifizetni-e?
van bankszámlaszám mert kötötte az ebet akaróhoz de ehhez nem kell szerződés ha én úgy kérem akkor úgy kell kifizetni-e.
Számlaszám is csak azért adtam hogy haladjunk a szerződéssel de jeleztem hogy a fizetés kézpénzben kérem nem került rögzítésre mert macerás neki?
Még nincs meg a pénz mert hitelre veszik de nekem nem kell számlára bajban lesz az ügyvéd mert ugye ki kell fizetni-e.
Ha nem akkor feljelentem a rendőrségen hogy vissza tartja a pénzemet és már nincs meg a bankszámlám nem él.
Senkit nem lehet arra kötelezni hogy bankszámlája legyen neki meg fizetni-e kell ugye bár.
Tehát te azt szeretnéd, hogy az ügyvéd vegyen fel neked 11 millió forintot és szállítsa az irodájába, ahol te átveszed. Ez sokkal többe kerülne, mint az átutalás költsége:
* a készpénzfelvétel nem ingyenes neki sem
* adminisztrációs költségek (például az idő amíg a pénzt megszámolja, házi pénztárat vezet, stb)
* szállítási költség: ekkora összegnél valószínű hivatásos pénzszállító céget fog megbízni. A páncélautó drága
* a készpénz tárolásának a költsége amíg át nem adja neked: fizikai biztonság, biztosítás, stb
* a kifizetés megtörténtének igazolása is pénzbe fog kerülni (akkor is, ha csak az alkalmazottai a tanúk, mert a munkaidejükből megy)
Ha ennek e költségeit, és amit még kifelejtettem, te hajlandó vagy kifizetni, akkor biztos, hogy lesz olyan ügyvéd, aki fog neked KP-ben fizetni
Nem vagyok kíváncsi a kifogásokra a kérést teljesíteni kell nem hat rám az érzékenyítés és a plusz költségeit oldja meg!
Akkor megy a feljelentés majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!