Hova és hogyan tudnám külföldi bankbetétbe "kivinni" a pénzem?
Figyelt kérdés
Előre bocsátom semmit nem értek a pénzügyekhez és azt sem értem miről is ír pontosan a cikk:
Jól sejtem, hogy a külföldi bankbetét azt jelenti, hogy valaki egyszerűen nyit egy Raiffeisen/Unicredit banknál számlát és oda kapja a fizetését? Vagy mit is jelent ez?
Tegyük fel, hogy én jelenleg az OTP számlámra kapom a fizum. Mit kell tennem ahhoz, hogy az én pénzem is a cikkben említett 1000 milliárd közé kerüljön?
Jelenleg az összes pénzemet államkötvénybe fektetem ami kamatozik nem úgy mint ha az OTP-nél vegetálna a pénzem.
Külföldi bankbetét mivel jobb/biztonságosabb, mint az államkötvény?
2024. ápr. 5. 22:36
12/12 anonim válasza:
Külföldi bank magyar nyelvű ügyfélszolgálattal: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!