Ha külföldi bankból küldenek nekem pénzt azt ő nem tudja “visszavonni”?
Egy szlovák csávó utalt nekem a Tatra bankból az én magyar számlámra viszont az ugye kb 1-2 munkanap tehát leghamarabb hétfőn lesz nálam.
Fizetett egy bizonyos dologért amit már teljesítettem neki csak félek hogy nem tudja véletlen átverni a fejem?
Ha jól tudom nem lehet utalásokat visszavonni. Csak ugye itt az zavar be hogy folyamatba van még.
Biztosra mentem kértem is fotót hogy le van vonva a számlájáról stb.
"Biztosra mentem kértem is fotót hogy le van vonva a számlájáról stb."
Amíg nincs a számládon a pénz, semmi nem biztos. Utána már nem tudja visszavonni.
Na látod így gondolom én is
De végülis az is igaz hogy utalást nem lehet csak úgy visszavonni
Ez a klasszikus csalás iskolapéldája, te előbb teljesítesz, minthogy a pénzt megkapnál, ő meg ad neked mindenféle kamu igazolást meg screenshotot az utalásról.
Imádkozz, hogy te legyél a 100-ből 1 akinek megérkezik az utalás, amúgy meg jó eséllyel soha semmilyen utalást nem fogsz kapni.
Okés értelek titeket
Viszont tegyük fel elküldte és levonták a számlájáról, akkor azt ő már nem tudja visszavonni ugye?
Nem, elindìtott utalást nemzetközi szinten (sem) lehet csak úgy "visszavonni"
Visszahìvási kèrelmet lehet indìtani rá, de ott a fogadó fèlnek is bele kell egyeznie, hogy a számlájáról levegyèk ès visszaküldjèk a kèrdèses összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!