Milyen volumenű tőzsdei pozíció vásárlása esetén fordulhat elő nagyságrendileg hogy egy limitáras megbízás csak részlegesen valósul meg?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a késleltetve látható piaci árhoz képest valami 0.01-es elmozdulásra ad meg az ember.2024. márc. 29. 17:55
21/21 anonim válasza:
Jó teljesen mindegy, ti vagytok az okosabbak, mindent pontozzatok továbbra is nullára, úgyis ez a gyakorii lényege. A kérdező majd megtanulja, hogy ha rendes válaszokat szeretne, akkor szakértőhöz is fordulhat. Én kérek elnézést.
(Amúgy nem írtam, hogy feltétlenül flash crash lesz, csak hogy szokott)
De mindegy, többet nem zaklatom ilyenekkel az öcsémet, csak majd ha engem érdekel valami, felesleges tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!