Milyen volumenű tőzsdei pozíció vásárlása esetén fordulhat elő nagyságrendileg hogy egy limitáras megbízás csak részlegesen valósul meg?
@12
Csak a lehúzós hazaiaknál nincs. Mindegyik másnál van.
Mégis megkérdeztem az öcsémet. Azt mondja furcsa a kérdés, mert nem volumentől függ - ettől függetlenül már vele is történt ilyesmi, de ez akkor történik, amikor az ellenoldalon nincsenek (nincs likviditás) (nincs "counteroffer")
Ilyenkor szokott történni flash crash.
A késleltetve látást sem igazán értette, hogy futures marketről van szó vagy csak 3-4 dollárt kellene fizetni havonta, hogy rendes időben menjen. A 0.01 is attól függ mihez képest (bár úgy tűnik, mintha mindegy lenne, mégsem az)
De a legvalószínűbb mégis az ellenoldali likviditás hiánya.
Ja és azt mondta méd az öcsém, hogy a 2-es válasza tökéletesen jó :)
Szóval nem tudom eddig miért pontoztátok nullára, mindenesetre tőlem kap egy zöldet, akkor is, ha ChatGPT szöveg. Nem tudom mi baj a ChatGPT-vel, ha igazat szól---
"ez akkor történik, amikor az ellenoldalon nincsenek (nincs likviditás) (nincs "counteroffer") Ilyenkor szokott történni flash crash."
Limitáras megbízásról van szó. Bármikor előfordulhat, hogy az árfolyam éppen ott fordul meg, ahova a kérdező a vételi árat teszi. Lesznek ellenajánlatok (egy normál részvénynél mindig vannak), csak éppen nem azon az áron. És egyáltalán nem biztos, hogy ezután "flash crash" következik. Lehet ez egy pl. egy szokványos, resistance-nél történő fordulás is.
"resistance-nél történő fordulás is."
Bocs, ez marhaság: supportnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!