Melyik bankár fektessem be a pénzemet?
Van egy OTP-s számlám
Melyik bank kamatozik a legjobban?
@9
Kettőnk között egészen nagy különbség, hogy én tizenéve a befektetéseimből és trade-jeimből élek.
Kizárólag.
S ehhez semmilyen szuperképesség és jövőlátás nem szükséges. Elegendő figyelni a kiválasztott termékek chartját, felismerni a trendeket, s amikor vételi jel érkezik, akkor venni, amikor eladási jel érkezik, akkor pedig eladni. Ha pedig még kevesebbet akarsz foglalkozni vele, akkor ezt lehet részben vagy egészben automatizálni.
Te meg sohasem fogsz megélni az álompapírod hozamából.
Igaz, én tanultam, tanulom a témát, te meg csak fröcsögsz.
#11 (Nem #9 vagyok) Teljesen igazad van benne, hogy a részvényekkel sokkal több pénzt lehet csinálni, mint az állampapírral. De korábban azt a nagyon fontos részletet kihagytad, hogy ehhez érteni kell a grafikonok olvasását, figyelni a trendeket és tudni, hogy mit csinálsz.
A kérdező kérdésének megfogalmazásából elég jól látszik, hogy ő még ettől nagyon messze van. Ő is képes lehet megtanulni, ha akarja, de most még határozottan nem tart ott, hogy minden megtakarítását feldobja a tőzsdére. Emiatt számára MOST MÉG nem jó a tanácsod.
Ezen a szinten, ahonnan most a kérdését feltette sokkal jobban jár az állampapírral, ami addig is kamatozik neki valamicskét, amíg megszerzi azt a tudást, amivel képes lehet többet elérni más pénzügyi termékekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!