Ha államkötvény kamataiból (pénzegyenleg) tegnap ismét állampapírt vettem, de nem jelent meg az egyenlegen, akkor lényegében ellopták a pénzem?
490 ezer névértékű MÁK 2027/B államkötvényt vettem tegnap a pénzegyenlegemről ahol a korábban kifizetett kamat volt.
Tranzakció előzmény között szerepel mint lezárt:
De függőben lévő tranzakciók között már nem látható és a portfóliómban se jelent meg.
Az a fura, hogy mikor utaltam pénzt, akkor egyből megjelent most meg várni kell napokat főleg úgy, hogy nem is utaltam, hanem pénzegyenlegről fizettem be?
Nem lopták el, ott a vétel tranzakció a saját listádban.
Meg fog jelenni, miután átfutott a rendszeren. Ha a napi zárás után vetted, akkor többet kell rá várni.
Tehát azt állítod, hogy a “portfolio részletezőre” kattintva megjelenő tételes listában nincs ott a 490 ezer névértékű papír és az “elszámolás alatt lévő értékpapírok” közt sem szerepel az összeg?
Ebben a valószerűtlen esetben igen, lenyúlta valaki… bár én megnézném jobban azért a helyedben.
"Tranzakció előzmény között szerepel mint lezárt:"
Akkor ezek nem túl furfangos tolvajok...
Nem kell naponta nézegetni, nézd meg jövőhéten, addig meg ne pákolj feleslegesen.
T2 nap, mire befektetik.
Ha tegnap, délután 4 óra előtt vetted, akkor hétfőn már ott lesz.
(Nem idegbajosak; neked is nyugi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!