Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit jelent az ha a mai napon...

Mit jelent az ha a mai napon a Banszámlám applikációján ez jelent meg hogy -480.639 ?

Figyelt kérdés

Ezalatt: Zárolt összeg: 482.707.

Nem tudom mi ez, hisz az én Bankszámlámon tegnap mêg csak 29000 forint volt!

És most már innentől senki nem tud utalni nekem pénzt?

A 29000 forintot gyorsan átutaltam egy ismerősöm számlájára!

Az az érdekes hogy a számlatörténetben sem tudom megnézni hogy valójában hogy került ez a mínusz összeg rá, és hogy honnan jött!

Egész nap kivoltam teljesen, ez rettenetes!!!

Mi ez az összeg és honnan jött rá a Bankszámlámra? Segítsetek kérlek!!! Köszönöm előre is!

márc. 6. 21:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
37%
#19 jó, és miért voltál hajléktalan? Simán elmehettél volna dolgozni, rengeteg szállásos meló van. Írj emailt a NAV-nak vagy menj el az ügyfélszolgálatra, gondolom nem fizetted a TB-t. A készpénzes meló meg a legnagyobb hülyeség, amit tehetsz, úgy még nagyobb lesz a tartozásod, fizethetsz egy valag pénzt az orvosnál, az életben nem lesz megtakarításod, nyugdíjad, családod.
márc. 7. 10:01
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem volt tartozásom! Mit fizettem volna a Tb nek mikor nem jártam orvosnál. Nem dolgoztam. Sajnos!2007- be 5 darab cisztát diagnosztizáltak nálam, amit egyből műteni akartak. Nem mentem bele. Az egyik növekedésnek indult. Akkor ki dolgozott volna. A munkahelyem nem engedett szabadsagra vagy mit tudom én hogy hívják. Mire adoztam volna!!! Mire? A semmire? Nincs lakásom, semmim sincs, csak a pozitív beálítottságom és a szép emlékeim! Semmi más!!! Végre eltudtam volna menni dolgozni! Holnap bemegyek a Nav hoz és megkérem a részlettörlesztést. De hogy 130.000 forintomból mennyit akar elvenni havonta... Az nem lesz tuti! Én meg kényszerállapotból senkivel nem állok össze csak azért hogy életbe maradjak. Jó életem volt, szép fiatal kori életem. Max. 10.000 ret tudok törleszteni, többet egy fillérrel sem, akkor szevasz világ. Van jobb hely is! Amúgy is nekem már mindegy! Ilyen leveleket kaptam meg fel is hívtak ismeretlen számon, hogy nekem már úgy is mindegy! Elfáradtam. Itt vagyok itt állok a cél előtt hogy szépen hunjam le a szemem és kiakarnak nyírni. ( Sír emoji) Eddig csak is a hitem tartott életbe! Nem fogok életem végéig törleszteni senkinek hogy nyomorúságos élettel távozzak ezen a földön! Senkinek nem tartozom semmivel sem! Ennyi.
márc. 7. 11:11
 23/30 krwkco ***** válasza:

"inkasszo"

Ha a kérdezőnek nincs hitelkerete, akkor inkasszóval nem mehet negatívba a számlája. Sőt, ha csak 29 ezer volt a számláján, akkor abból semmit nem vonhatnak el inkasszóval, mert 60 ezer forint mentes az inkasszó alól. Lehet az NAV, TB tartozás, bármi.

Kérdező!

Hívd fel a bankot újra és kérdezd meg, hogy van-e hitelkereted. Mióta, hol nyitották, stb? Előfordult, hogy elvesztetted a személyidet? Elképzelhető, hogy valaki megnyitotta a nevedben.

A másik lehetőség, amiről kevesen tudnak, hogy a bankkártyás vásárlások egyes Európán kívüli elfogadóknál offline is történhetnek. Ami azt jelenti, hogy az elfogadó úgy állítja be a terminálját, hogy az nem veszi fel a bankkal a kapcsolatot. Ilyenkor nem jelent korlátot sem a számlán levő összeg, sem a limit. Csak ezt a bankok nem nagyon hirdetik.

Mindenesetre, gyorsan kellene cselekedni, még amíg az összeg zárolt állapotban van.

márc. 7. 11:16
 24/30 A kérdező kommentje:
4 évig éltem egy panel ház tűzcsapjába vagy lehet hogy több. Nem kergettek el. Padon sosem aludtam, szállóra sosem mentem, félévente fogadott egy ismerősöm. Hiába kérlektem hadd menjek el dolgozni csak egy hónap.. nem, innen nem! Ez volt a válasz. De fél évekig nála laktam éltem. Jó barátnak gondoltam. Aztán vissza a tūzcsapba. Nem hiszem hogy te onnan el tudtál volna menni dolgozni. Fél évig csak kéregettem hogy tudjak kenyeret venni vagy májkrémet. Fél évig egy évig csak kenyeren éltem vagy májkrém vagy semmi több. Túléltem. Egy valami hajtott hogy egyszer eljön az én időm és tudom hogy a jó isten segít nekem! ( Mosoly emoji!) és eltudok menni dolgozni, és normális életet tudok élni és így halok meg. Eljött az idő! Hátha kapok egy normális tőrlesztőt és leszedik azt az undorító pénzösszeget a kártyámról, hátha! Most akartam menni annyi mocsokság után amit láttam a világban. Az emberek jó indulata, lenézés, gúny, én aki világ életemben jó ember voltam és nagyon kedves kis pozitív. Törleszteni csak is az Úr felé fogok! Elmentem a Dózsára segítséget kérni hadd kerüljek be hogy elmehessek dolgozni. Válasz: 1 évig kell várni érdeklődni és talán akkor bekerülhetek. Meg amúgy is maga nem úgy néz ki mint egy hajléktalan. Elakart vinni egy szállásra, de azt hozzá tette hogy: Oda még én sem megyek be, nem merek bemenni, de ha gondolja én elviszem oda. Azt hiszitek hogy a hajléktalanoknak segítenek (( nagy vigyor)) csak annyi hogy ne vágják le a lábát ha megfagy. Semmi különös. Nem inditják őket dolgozni, nem segítik őket hogy vissza álljanak az életbe! Nekem annyiban szerencsém volt hogy ez az ismerősöm fél évente segített nekem. Csont vékonyan mentem hozzá, takarítottam főztem, aztán mikor megunt mehettem az utamra. Ááahhh van még...de hosszú az én történetem. Nagyon kitartó vagyok, és makacs. Én csak egy valamit akartam szerettem dolgozni, ... dolgozni akartam!!! Normális körülmények között. ( Szomorú emoji) Köszönöm szépen mindenkinek aki írt!
márc. 7. 11:29
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mit fizettem volna a Tb nek mikor nem jártam orvosnál."

Hát akkor ugye meg is van.

márc. 7. 11:32
 26/30 anonim ***** válasza:
75%

Ne etessétek már a trollt.

Kérdező, menj pszichológushoz, ő majd meghallgatja a történeteidet és talán segíteni is tud, mert:

1. aki direkt trollkodik ilyen sztorikkal, az teljesen beteg (de még a tetejébe tiszteletlen, rossz ember is), segítségre van szüksége

2. aki félig-meddig igazat ír, de így ír, ahogy te, az beteg, segítségre van szüksége (és nem itt a gyakorin)

márc. 7. 11:34
 27/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az hogy hitelkeret! Pár hónapos a bankkártyam, nem rég nyitottam! Akkor maradhatott volna rajta a 29000 forintom nem vettêk volna le, szeretek bankkártyával fizetni, és büszke voltam rá hogy nekem van ismét ( kis mosoly emoji)) soha nem vettem fel hitelt! Igen sajnos többször ott hagytam a holmijaimat albérletekbe fontos munkáltatói papírokkal. Sátramból is loptak el iratokat böröndöt illetve mindent szinte. Most van hol laknom, a jó isten nem engedett meghallni, megeggyeztünk! Elmegyek dolgozni és ő segít nekem hisz kitartóan imádkoztam hozzá évekig, és megköszöntem a kenyeret neki és azoknak is akik adtak rá pénzt.
márc. 7. 11:37
 28/30 A kérdező kommentje:
Az én lelkem tiszta! Teljesen tiszta! Aki viszont mást elitél úgy hogy nem is ismeri az nagy árat fog fizetni. Miért vagy olyan boldogtalan? Láttad volna azt amit én,,, .... De én boldog maradtam és maradok is, és megy a harc tovább.... Kezdj el hinni Istenbe mert hited az kevés van.
márc. 7. 11:40
 29/30 anonim ***** válasza:
87%
Huu baratom... Isten... A tbt ha megdoglesz es nem jelenti valaki be akkor is fizetni kell, ha kulfoldre mesz melozni akkor kulon kervenyt kell leadni arra hogy mostmar mas orszag biztosit. Ha ellatnak ha nem, te amig magyarorszagon csovelsz addig a tbt fizetned kell. Siman lehet hogy evek alatt felgyult, ezert most hogy szamlad lett levonták. Par honap es egyenesbe kerulsz, addig mehetsz vissza csovelni
márc. 7. 11:44
 30/30 anonim ***** válasza:
81%
Van itt baj bőven a zároláson túl is.
márc. 7. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!