Mit jelent az ha a mai napon a Banszámlám applikációján ez jelent meg hogy -480.639 ?
Ezalatt: Zárolt összeg: 482.707.
Nem tudom mi ez, hisz az én Bankszámlámon tegnap mêg csak 29000 forint volt!
És most már innentől senki nem tud utalni nekem pénzt?
A 29000 forintot gyorsan átutaltam egy ismerősöm számlájára!
Az az érdekes hogy a számlatörténetben sem tudom megnézni hogy valójában hogy került ez a mínusz összeg rá, és hogy honnan jött!
Egész nap kivoltam teljesen, ez rettenetes!!!
Mi ez az összeg és honnan jött rá a Bankszámlámra? Segítsetek kérlek!!! Köszönöm előre is!
"inkasszo"
Ha a kérdezőnek nincs hitelkerete, akkor inkasszóval nem mehet negatívba a számlája. Sőt, ha csak 29 ezer volt a számláján, akkor abból semmit nem vonhatnak el inkasszóval, mert 60 ezer forint mentes az inkasszó alól. Lehet az NAV, TB tartozás, bármi.
Kérdező!
Hívd fel a bankot újra és kérdezd meg, hogy van-e hitelkereted. Mióta, hol nyitották, stb? Előfordult, hogy elvesztetted a személyidet? Elképzelhető, hogy valaki megnyitotta a nevedben.
A másik lehetőség, amiről kevesen tudnak, hogy a bankkártyás vásárlások egyes Európán kívüli elfogadóknál offline is történhetnek. Ami azt jelenti, hogy az elfogadó úgy állítja be a terminálját, hogy az nem veszi fel a bankkal a kapcsolatot. Ilyenkor nem jelent korlátot sem a számlán levő összeg, sem a limit. Csak ezt a bankok nem nagyon hirdetik.
Mindenesetre, gyorsan kellene cselekedni, még amíg az összeg zárolt állapotban van.
"Mit fizettem volna a Tb nek mikor nem jártam orvosnál."
Hát akkor ugye meg is van.
Ne etessétek már a trollt.
Kérdező, menj pszichológushoz, ő majd meghallgatja a történeteidet és talán segíteni is tud, mert:
1. aki direkt trollkodik ilyen sztorikkal, az teljesen beteg (de még a tetejébe tiszteletlen, rossz ember is), segítségre van szüksége
2. aki félig-meddig igazat ír, de így ír, ahogy te, az beteg, segítségre van szüksége (és nem itt a gyakorin)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!