Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit jelent az ha a mai napon...

Mit jelent az ha a mai napon a Banszámlám applikációján ez jelent meg hogy -480.639 ?

Figyelt kérdés

Ezalatt: Zárolt összeg: 482.707.

Nem tudom mi ez, hisz az én Bankszámlámon tegnap mêg csak 29000 forint volt!

És most már innentől senki nem tud utalni nekem pénzt?

A 29000 forintot gyorsan átutaltam egy ismerősöm számlájára!

Az az érdekes hogy a számlatörténetben sem tudom megnézni hogy valójában hogy került ez a mínusz összeg rá, és hogy honnan jött!

Egész nap kivoltam teljesen, ez rettenetes!!!

Mi ez az összeg és honnan jött rá a Bankszámlámra? Segítsetek kérlek!!! Köszönöm előre is!

márc. 6. 21:55
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem tudta megmondani az ügyfélszolgálatos nő hogy mi is ez valójában!!! Ez komoly!!!! És azonnal hívtam a Bankom! Nem sok mindenre emlékszem mert azonnal felment a vérnyomásom és hasmenésem lett! Ennyire emlékszem hogy ADÓ és Vámhivatalt lát a tranzakció mögött, meg hogy valami hitelem van! Nekem? Kizárt! Amúgy meg az írásomból annyit hogy ha reggel óta erőssen fájna a gyomrod kivi lennék te hogyan tudnál írni!! Azért köszönöm! De azt is mondta a nő, hogy ha tartozásom van az NAV felé nem így csinálnák! A szamlám még 4 havis, és még a fizetésem sem ment rá!
márc. 7. 01:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
#11 akkor mégis megmondta az ügyfélszolgálatos, csak te nem érted: a NAV tett inkasszót a számládra. Ez nyilván nem hiteltartozás miatt van, azokkal a NAV nem foglalkozik, hivatalos értesítést is kaptál, amit nem vettél át, de beállt a kézbesítési vélelem. Az meg csak mellékszál, hogy egy gyomorfájás vagy betegség a helyesírásra nincs hatással.
márc. 7. 04:02
 13/30 anonim ***** válasza:
56%
Eddig is trollgyanús volt a dolog, de most már tuti
márc. 7. 05:54
 14/30 anonim ***** válasza:
Márpedig te hitelbe vagy, csak akkor lehet minuszos. Hamar meg kellett volna allitani a tranzakciot mig nem teljesul... Sajnos mar keso. Buktad a penzt
márc. 7. 06:36
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a NAV-ot hívd fel, hogy hol kell érdeklődni, hogy milyen tartozás miatt inkasszóztak nálad.

Azért kéne utánajárni, mert lehet banki hiba is (bankban dolgoztam ezért követtük a hivatalosan megjelent hibákat, előfordul, hogy az IT valamit elront - egy másik bankban pl. egyszer újraosztották a kilépett ügyfelek azonosítóit ezért volt, aki megkapta az ő bankszámlakivonatukat is, de volt olyan botrány is, ahol napokig negatívban volt néhány ember számlája).

Még az is lehet, hogy rossz számlára tettek inkasszót, mert valaki elütötte a számlaszámot (bár kicsi rá az esély). Hívd a NAV-ot, aztán ha ők azt állítják, hogy nincs tartozásod, akkor az ügyfélszolgálatot. Írásban tegyél panaszt (e-mailben) az MNB-t rakd rá második címzettként, jelezd, hogyha nem foglalkoznak az ügyeddel ügyvédhez fordulsz stb.

márc. 7. 07:15
 16/30 anonim ***** válasza:

Jah és ilyenkor már csak akkor áll meg a procedúra, hogy írásban jelzed a banknak, hogy visszaélés történt, hiába állítasz be most bankkártya limitet, az a zárolás előtt működik.

De azért akkor is gyanús, hogy hogyan lenne 500.000-es hitelkereted a folyószámládon, ez tényleg tartozás miatti inkasszó lesz inkább. Valahol az is bíztató, hogy a NAV volt, tehát nem a bankkártyáddal fizettél online rossz helyen vagy adtad meg az adataid.

Amit végig kell gondolni. Sose volt nem bevallott munkád? Nem voltál bankban akár adóstársként vagy kezesként segédkezni valakinek a hitelfelvételénél? Nem hagytál félbe egyetemet? Nem mentél külföldre több évre az egyetem befejezése után? Nem voltál sokáig munkanélküli egyetem befejezése után? (Lehet főiskola is számít), nem volt olyan időszak, amikor voltál orvosnál pedig lehet nem volt tb-d?

márc. 7. 07:21
 17/30 anonim ***** válasza:
32%
ebbű baly lesz
márc. 7. 07:47
 18/30 Hintalow ***** válasza:
56%
Hát ez munkaügyi troll gyanús 😀
márc. 7. 08:45
 19/30 A kérdező kommentje:
Semmilyen hitelem nincs. 10 éve hajléktalanként éltem az életem. Most adta meg a jó isten hogy végre elmehessek dolgozni. Eddig kitartóan hittem hogy sikerül.Budapesten élek 19 éves korom óta, ahol dolgoztam ott be voltam jelentve. Nem tudok lemenni vidékre. Már hívtam a Navot de nem veszik fel! A gyomorrol meg annyit édesem hogy nyáron még egy sátorba éltem és egy hétig nem ettem nem ittam semmit olyan fájdalmaim voltak a gyomrom környékén hogy te szerintem még lábra sem bírták volna állni! Ez valami család lesz, semmim sincs, és nem is kell ebbe a világba, egyszerűen én csak kipróbáltaltam milyen ismét ebben a társadalomban lenni élni, ... Null! Ehhez az inkasszóhoz nekem semmi közöm nincs!Valaki ezt tette velem! Ismeretlen férfi úgy egy éve hivogatott és egyfolytában azt kérdezte hogy még 20 ezer forintom sincs, nem tudok telefonszámot beállítani a facebookomhoz, egy ismerősömet akinél tartozkodtam azt is felhívták, zaklatták. Az ismerősöm azt mondta hogy: Azért mert téged ki akarnak nyírni az nem azt jelenti hogy az én családomat is nyírják ki. Bárki vissza élhetett a nevemmel. Hisz olyan társaságba is voltam. Majd keresek olyan melót ahol készpénzbe fizetnek! Nem kellene bántani, hidjétek el kemény volt az elmúlt 10 évem! Nem hiszem hogy sikerül tovább lépnem. Nem veszi fel a NAV a telefont. Azt amit felépítettem lélekben azt valaki szét akarja rugni teljesen.
márc. 7. 09:23
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Fizetted a tb-t az elmúlt 10 évben, amíg hajléktalan voltál? Amikor hajléktalan lettél, nem volt tartozásod?
márc. 7. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!