Mit jelent az ha a mai napon a Banszámlám applikációján ez jelent meg hogy -480.639 ?
Ezalatt: Zárolt összeg: 482.707.
Nem tudom mi ez, hisz az én Bankszámlámon tegnap mêg csak 29000 forint volt!
És most már innentől senki nem tud utalni nekem pénzt?
A 29000 forintot gyorsan átutaltam egy ismerősöm számlájára!
Az az érdekes hogy a számlatörténetben sem tudom megnézni hogy valójában hogy került ez a mínusz összeg rá, és hogy honnan jött!
Egész nap kivoltam teljesen, ez rettenetes!!!
Mi ez az összeg és honnan jött rá a Bankszámlámra? Segítsetek kérlek!!! Köszönöm előre is!
Akkor a NAV-ot hívd fel, hogy hol kell érdeklődni, hogy milyen tartozás miatt inkasszóztak nálad.
Azért kéne utánajárni, mert lehet banki hiba is (bankban dolgoztam ezért követtük a hivatalosan megjelent hibákat, előfordul, hogy az IT valamit elront - egy másik bankban pl. egyszer újraosztották a kilépett ügyfelek azonosítóit ezért volt, aki megkapta az ő bankszámlakivonatukat is, de volt olyan botrány is, ahol napokig negatívban volt néhány ember számlája).
Még az is lehet, hogy rossz számlára tettek inkasszót, mert valaki elütötte a számlaszámot (bár kicsi rá az esély). Hívd a NAV-ot, aztán ha ők azt állítják, hogy nincs tartozásod, akkor az ügyfélszolgálatot. Írásban tegyél panaszt (e-mailben) az MNB-t rakd rá második címzettként, jelezd, hogyha nem foglalkoznak az ügyeddel ügyvédhez fordulsz stb.
Jah és ilyenkor már csak akkor áll meg a procedúra, hogy írásban jelzed a banknak, hogy visszaélés történt, hiába állítasz be most bankkártya limitet, az a zárolás előtt működik.
De azért akkor is gyanús, hogy hogyan lenne 500.000-es hitelkereted a folyószámládon, ez tényleg tartozás miatti inkasszó lesz inkább. Valahol az is bíztató, hogy a NAV volt, tehát nem a bankkártyáddal fizettél online rossz helyen vagy adtad meg az adataid.
Amit végig kell gondolni. Sose volt nem bevallott munkád? Nem voltál bankban akár adóstársként vagy kezesként segédkezni valakinek a hitelfelvételénél? Nem hagytál félbe egyetemet? Nem mentél külföldre több évre az egyetem befejezése után? Nem voltál sokáig munkanélküli egyetem befejezése után? (Lehet főiskola is számít), nem volt olyan időszak, amikor voltál orvosnál pedig lehet nem volt tb-d?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!