Mit jelent az ha a mai napon a Banszámlám applikációján ez jelent meg hogy -480.639 ?
Ezalatt: Zárolt összeg: 482.707.
Nem tudom mi ez, hisz az én Bankszámlámon tegnap mêg csak 29000 forint volt!
És most már innentől senki nem tud utalni nekem pénzt?
A 29000 forintot gyorsan átutaltam egy ismerősöm számlájára!
Az az érdekes hogy a számlatörténetben sem tudom megnézni hogy valójában hogy került ez a mínusz összeg rá, és hogy honnan jött!
Egész nap kivoltam teljesen, ez rettenetes!!!
Mi ez az összeg és honnan jött rá a Bankszámlámra? Segítsetek kérlek!!! Köszönöm előre is!
Még a Bank sem tudott válaszolni!
De mi az a zárolt összeg? Mit jelent? Azt tudom hogy nem ti vagytok a bank ügyfélszolgálata, de ezt a weboldalt úgy nevezték el hogy gyakori kerdesek, és itt lehet kérdezni, ezért tettem fel a kérdést! Remélem valaki tud segíteni!
Mi az a zárolt összeg?
Valószínűleg folyószámlahiteled van, azért tudtál minuszba menni és egy kártyás vásárlás történt 482 ezer forint értékben. Ha a számlatörténetedben nem látod, hogy mire vontak le 482 ezret, akkor érdemes felhívnod a bankod ügyfélszolgálatát.
Pénzt utalni természetesen továbbra is tudnak neked.
Nincs bankkártya limited? Lehet csalás, de hogyan tudtak volna 500.000-t költeni a kártyáddal?
Szerencsére zárolt. Azonnal hívd az ügyfélszolgálatot és jelentsd, hogy banki csalás áldozata lettél, ha lezárolták ezt a pénzt.
Ez mind szép és jó, csak ezt előbb kellett volna megtenni, mert a költés, ha volt, akkor már megtörtént.
A bankot kellett volna már rég felhívnod, hogy tisztázzák ezt, és ha kell intézkedni, akkor adják vissza a pénzt, mert nem te voltál.
Olyan nincsen, hogy ők sem tudják megmondani mi történt.
Vagy valamit nagyon benéztél (az írásodból ítélve elképzelhető) vagy a banknak tudnia kell, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!