Létezik Budapesten olyan pénzváltó, vagy bank, ahol jelentős veszteség nélkül 50 Eurocenteseket is átvesznek?
Figyelt kérdés
Kb. 50 Eurónyi ötven centesem van, de csak 300 Ft / Eurót akar érte adni a legjobb hely, amit találtam.
A végén levásárolom egy Eurót is elfogadó boltban, még azzal is jobban járnék. :D
Vagy befizetem a saját bankomban a számlámra (MBH Lőrincz Bank).
márc. 4. 08:12
1/5 anonim válasza:
Aprót mindenhol csakis jelentsően rosszabb árfolyamon váltanak, ha egyáltalán váltanak - mert a egtöbb helyen nem is váltják.
2/5 anonim válasza:
Nem foglalkoznak apróval az eurót elfogadó boltokban sem. A legegyszerűbb ha átugrasz valamelyik szomszédos országba és elköltöd. Én is elmentem tavaly előtt Horvátországba csak azért, mert volt egy csomó kunám és megszabadultam tőle mielőtt bevezették az eurót.
3/5 anonim válasza:
Legutóbb Intersparban fizettem vele, az egycentest is elfogadták.
4/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nálam is ez lesz, egy nagyobb hazai élelmiszerboltban elkezdek indonézul beszélni, és azzal fizetek.
Ilyen helyeken kb. 360-370 Ft körül beváltják, nem kell pénzváltóknál cseszekedni. Most néztem, rosszul is írtam, 300 Forinton az egy-két euróst váltják a pénzváltók itthon, a centes érméket még rosszabbul.
márc. 4. 17:17
5/5 anonim válasza:
Kerdezo , Budapesten a Tichi valutavalto bevaltja az 50, 20, 10 centeseket 360 ft arfolyamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!