Revolut kártyát hogyan tudom törölni?
Figyelt kérdés
Revolut Plus kártyát nyitottam magamnak ,nem jön be nem szeretném használni szeretném törölni ,jelenleg még ingyenes próba időszakon vagyok marc.13.ig. utánna 1600ft/hó lenne. De én nem szeretném. Hogyan mondhatom le hogy ne fizessek 1600 Ftot havonta, félek ebből tartozásom lesz.márc. 3. 23:24
1/3 anonim válasza:
Ha vissza szeretnél váltani a Standard csomagra, lépj a Profil részre, majd válaszd → A csomagod →⚙️ Kezelés → Csomagváltás → Váltás a Standard csomagra lehetőséget.
2/3 anonim válasza:
Hú megint brutális fogalomzavarok vannak.
Nem tudsz "kártyát törölni". Ha megszünteted a számlát akkor megszűnik működni a hozzá tartozó kártya. Nem "Revolut Plus kártyát" nyitottál. Hanem plusz számlacsomagot. Visszamondhatod a plus csomagot standardra, vagy megszüntetheted az egész számlát, ha minden pénzeszközt levettél róla.
"hogy törölhetem a revolutom"
"hogy válthatok vissza kisebb csomagra"
Másodperces gugli kereséssel mindkettőre részletes leírást ad a revolut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!