Hogy működik a revolut app? Tudok telefonal is fizetni kártya nélkül? Vagy kel kártyát is csináltatni? Hogy tudok online számlát csinálni? Hogy tudok az appra pénzt feltolteni
Igen, ingyen tudsz generálni virtuális kártyát amit hozzá tudsz rendelni telefonos pénztárcához (pl. google pay) és már fizethetsz is vele.
A regisztrációval automatikusan generálódik neked egy számla.
Pénzt felölteni utalással tudsz (nem praktikus, mert a bankszámla litván, így nemzetközi utalás kéne) vagy egyszerűen egy bankkártyával, kártyás fizetésként tudsz felölteni pénzt.
Nem feltétlenül magyart, de valamilyet igen, lehetőleg olyat amihez jár kártya is.
KP-t nem tudom hogyan tudsz feltölteni revolutra (szerintem itthonról sehogy).
Saját meglevő bankszámládról kell utalással vagy bankkártyával feltöltened nyitáskor a revolut vagy wise számládat, addig nem is aktiválják.
Én most nyitottam wise számlát, ott 6000 Ft-ot kellett rá befizetnem a saját otp számlámról, hogy megkapjam a wise számlaszámomat. Én fizikai kártyát is rendeltem hozzá, azt már a feltöltött 6000 forintból fizettem.
A revolut hasonlóan működik.
"Akkor kell külön egy magyar bankszámlát is csinálni hogy tudják rá utalni pénzt?"
Ha nincs számlád jelenleg, akkor hová kapod a fizetésedet?
Vagy még 18 alatti polgár vagy? Ez esetben revolutod is csak a szüleid segítségével lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!