Mibe raknál most 1 millió forintot 1 évre?
Állampapír.
Befektetési alapba egy évre nem fektetünk.
Én egy forex-számlán helyezném el, s amikor látok egy kedvező lehetőséget (van naponta néhány az általam figyelt termékeken), bekötném egy gondosan megtervezett pozíciómérettel, gondosan elhelyezném a stoploss-t és a take profit-ot, így biztosítva, hogy a kockázatom nulla környékén legyen.
Egy jó stratégia bármilyen állampapír éves hozamát bármelyik héten képes prezentálni, jobb esetben napon belül is.
Helyesen: "Na, a módszer nélküli #5 troll befutott."
Ötös, életed egyetlen és legnagyobb öröme az, hogy ide jársz trollkodni?
Merthogy itt az egyetlen troll te vagy.
4: És ha ehhez valaki nem ért, van ilyen szoláltatás garanciával, és többet hoz neki, mint egy állampapír úgy is?
Mondd a címet és mutasd a szerződést akkor...
(Mert ha nem, akkor pont nem ér neki semmit ez a lehetőség.)
@8
A kérdés az volt, mibe raknám.
Leírtam, én mibe.
Az nem volt a kérdező feltételei között, hogy a válaszomban olyat írjak, amihez ő ért.
Egyébként jól láthatóan semmihez nem ért a pénzügyek terén, de nem is érdekli, hisz akkor nem kérdezne ilyen alap dolgot, hanem utánaolvasna a témának.
9: Jó, lehet így is érteni, és általános alanyként értelmeztem.
Attól még a 8.-ban feltett kérdésem valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!