Erősítsen meg valaki! Nem hiszik el nekem, hogy volt olyan akciós hitel németországi bankoknál ahol kevesebbet kellett visszafizetni mint a felvett összeg. Ugye volt?
Itthon is van, pl CSOK.
Nyilvan itt valami cellal tortenik allami tamogatas, ezt mashol is alkalmazzák
Nem ismerem, nem éltem Németországban, de úgy tudom elképzelni, hogy valamilyen egyéb termékkel volt kombinálva, aminek a díját beszámították a hitelbe.
Vagy megtakarítás vagy befektetés kamatából, hozamából a bank valamennyi részt levett és azt beszámította a hitelbe.
Esetleg lehet még állami kedvezmény valamilyen fajtája, amit be lehetett számítani előre vagy utólag a hitelbe.
Ilyenek lehetségesek.
De amúgy szimplán az, hogy felveszel példának okáért 50 000 eurót vagy korábban márkát, de csak 49 000-t kell visszafizetni, az kizárt.
Mégegyszer mondom, nem éltem ott, nem akarok beleokoskodni, de én nem tudok mást elképzelni, ha nincs igazam valami oknál fogva, akkor elnézést kérek!
5
Ha negatív a kamatláb akkor sincs negatív kamatú hitel kereskedelmi banktól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!