Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Erősítsen meg valaki! Nem...

Erősítsen meg valaki! Nem hiszik el nekem, hogy volt olyan akciós hitel németországi bankoknál ahol kevesebbet kellett visszafizetni mint a felvett összeg. Ugye volt?

Figyelt kérdés

febr. 21. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, mindig ezt a hitelt vettem fel
febr. 21. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Itthon is van, pl CSOK.

Nyilvan itt valami cellal tortenik allami tamogatas, ezt mashol is alkalmazzák

febr. 21. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem ismerem, nem éltem Németországban, de úgy tudom elképzelni, hogy valamilyen egyéb termékkel volt kombinálva, aminek a díját beszámították a hitelbe.

Vagy megtakarítás vagy befektetés kamatából, hozamából a bank valamennyi részt levett és azt beszámította a hitelbe.

Esetleg lehet még állami kedvezmény valamilyen fajtája, amit be lehetett számítani előre vagy utólag a hitelbe.

Ilyenek lehetségesek.

De amúgy szimplán az, hogy felveszel példának okáért 50 000 eurót vagy korábban márkát, de csak 49 000-t kell visszafizetni, az kizárt.

Mégegyszer mondom, nem éltem ott, nem akarok beleokoskodni, de én nem tudok mást elképzelni, ha nincs igazam valami oknál fogva, akkor elnézést kérek!

febr. 21. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Bolond vagy...?
febr. 21. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Volt időszak nemrég amikor az eurózóna bankközi hiteleinél negatív volt a kamatláb.
febr. 21. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

5

Ha negatív a kamatláb akkor sincs negatív kamatú hitel kereskedelmi banktól..

febr. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!