Ha megszüntetem az otp-s számlámat, akkor is csak pénzért adják ki a pénzemet?
Én amikor bankot váltottam, mindent Revolut-ra levettem, majd azonnal is utaltam az új számlámra.
Bár lassú, de teljesen ingyen meg tudtam így oldani az átvitelt, így megspóroltam a 15 ezret vagy mennyit, annyi a max utalási költség a csomagban amiben voltam. Valami 9 ezer maradt a számlán amikor bementem lemondani (még ezért is be kell menni nyilván online semmit se lehet intézni...), akkor azt kikértem kp-ban, de természetesen az sem ingyen volt :D
Egyszer elkeverték a pin kódomat nyitáskor, levontak 720-at a postázásra, majd 76 forintot az értesítő sms-re, hogy megérkezett a fiókba az új pin 😂
Szerencsére már nincs ilyen gondom, a bank ahova mentem, ott 100%-ban minden intézhető online prémium ügyfeleknek, semmire sem kell fizetnem havonta, de még az utalásra és kp levételre sem...
#12 Dehogynem :D
A legjobb 💪
És elvileg lassan lesz push értesítés is, készülj 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!