Ha megszüntetem a folyószámlámat az egyik banknál, majd nyitok egyet a másiknál és ha mondjuk fél év múlva hitelt akarok felvenni, látni fogják a megszüntetett számlámat visszamenőleg?
Havonta egyszer töltök fel 5000 ft ot a Szerencsejáték oldalára, lottót adok fel, mert nincs időm lottózóba menni meg néha fogadok focira. Nyáron tervezünk lakást venni, és több helyen olvastam, hogy ha ilyen jellegű utalások vannak a számlán akkor az rossz pont hitelfelvételnél.
Ha nyitok egy másik számlát, és oda kérem januártól a fizumat, hitelfelvételkor vissza tudják nézni az előző bankban miket hova utaltam?
Nem. Egyik bank sem kaphat hozzáférést egy másik banknál vezetett számládon végzett tranzkciókhoz, egyenleghez,...
A KHR -ben a vonatkozó jogszabály keretei között a rólad nyilvántartott adatokat láthatja a bank, amelyiknél kölcsönt kértél.
Ha ez az OTP-nél volt akkor ne az OTP-nél vegyél fel hitelt és meg van oldva.
Már ha amúgy ekkora összegű szerencsejáték kizáró ok. Nem biztos, de lehet.
Az adott bank persze látni fogja a múltat, de másik bank nem. Mivel nem kerül be központi nyilvántartásba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!