Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 1 millió forintot JELENLEG...

1 millió forintot JELENLEG mibe érdemes befektetni, ami biztonságos és a legtöbb hozamot biztosít?

Figyelt kérdés

Természetesen államkötvényre gondoltam első körben, de azon belül nem tudom melyik éri meg jelenleg miután kifutott a tavalyi 2033/I PMÁP csodakötvény.

Bitcoin-ról idióta módon lecsúsztam, mert beszari módon ami volt 300k azt is eladtam, most meg hogy az amerikai tőzsdefelügyelet történelmi döntése megszületett már semmi értelme vennem, mert így is egekben már az árfolyama. Arany szintén az egekben.

Ingatlanra meg nyilván nem elég ennyi pénz.

Tőzsde meg nyilván nem játszik, mert azt se tudom eszik-e vagy isszák és nem akarok bebukni.

#kamat #pénz #befektetés #lekötés #hozam #tisztességes dolgozó kisember
jan. 13. 00:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

"7, pont akkor kell venni"

Ha feltételezzük hogy a jövőben lefelé ível, akkor most van peek-en, szóval most érdemes a legkevésbé venni.

Ha csak nem az áresésre akarsz pozíciót venni.

jan. 13. 10:14
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Ez zsebpénz 2024-ben. Képezd magad belőle.
jan. 13. 13:18
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki a tanulást/képzést írta, miért van lepontozva??? 2. 12.
jan. 13. 14:06
 14/26 anonim ***** válasza:
47%
#13: Mert itt mindenki irigykedik a milliós diplomás fizetésekre, de ha meghallják, hogy azért tanulni is kell, akkor az már nem tetszik nekik.
jan. 13. 15:26
 15/26 anonim ***** válasza:
19%
Zsebpénz... Ezt csóró egyetemistaként mondom.
jan. 13. 15:27
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

15:27

Csak senki nem ezt kérdezte, hogy zsebpénz-e kedves "csóró egyetemista".

jan. 13. 15:34
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

15:34

Ne játszd már az autistát!

jan. 13. 16:04
 18/26 A kérdező kommentje:

"Aki a tanulást/képzést írta, miért van lepontozva???"

Csak azért, mert a mai világban mindenki tudja, hogy 30, de talán 25 felett is, ha egy másik szakterületen kezdesz zöldfülűként a kutyának se kellesz.

Azért meg nem dobok ki 1 milliót az ablakon, hogy nyomorult HR-esek futószalagon dobják a kukába a CV-met cserébe még el is b***ok alsó hangon 1-2 évet (diploma esetén 4-et, mondjuk az esetben meg max 2-3 félévre lenne elég az 1 millióm szóval mind1).

Arról nem is beszélve, hogy nem vagyok a legélesebb kés a fiókban (németre fél milliót dobtam ki és 2 év alatt az alapfokot se tudtam elérni angolból pedig továbbra is sík hülye vagyok).

jan. 13. 18:45
 19/26 anonim ***** válasza:
42%

Én mondjuk ingyen tanultam a BME-n, sőt még én kaptam ösztöndíjakat, és most nettó 900 felett keresek 27 évesen.

Tájékozódni kéne.

jan. 13. 19:13
 20/26 anonim ***** válasza:
49%
#18: Hát ilyen mentalitással tényleg nincs értelme tanulni. Vegyél az 1M-ből cigit, energiaitalt, kávét. Éjszakás műszakbna jól fog jönni az egyik akkugyárban
jan. 13. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!