Babaváró hitelnél lehet probléma, ha a magzat le lett igazolva, de szülés után a gyermek nem?
Figyelt kérdés
2019-ben lett felvéve a hitel, a felvétel után nem sokkal le lett igazolva a terhesség, megkaptuk a kamatmentességet és a szüneteltetést, azóta sokszor voltam már a bankban előtörleszteni, tegnap meg átnézték az iratokat, és azt mondták, hogy a gyermek nem lett leigazolva... Utólag lefénymásolták az okmányait, lehet ebből problémám?jan. 9. 11:22
11/12 A kérdező kommentje:
December 15 elváltam már függőben volt a válás 2 éve, akkor kezdtem el előtörleszteni mikor mennyit tudtam, a 10m ft nak a 60% - a vissza lett már fizetve. Délután hívtam a bank központot azt mondták rendben vannak az iratok, most nem rég kaptam emailt, hogy az anyakönyvi kivonat nincs bent náluk a rendszerben utólag kérik. Tehát akkor mégis csak van gond, hogy nincs berögzítve a megszületett gyermekem, csak a várandósság. Bár az ügyintéző visszahívott azt mndta nem lesz gond, de eddig mindig nekem lett igazam sajnos.
jan. 9. 17:15
12/12 A kérdező kommentje:
Utólag be lett küldve az anyakönyvi, visszajeleztek emailben, hogy elfogadták és rendben van.
jan. 12. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!