Trimeszter vitaminról mi a véleményetek,tapasztalatok? Vagy kinek mi vált be?
Nagy és nehéz lenyelni, szerintem erős szaga is van, de megszokható. Nálunk 11. hétre szépen zárult a gerinc. Émelyegtem, de elviselhető volt, nem tudom, hogy a vitamin rontott-e rajta, összesen csak egyszer “hánytam”, (visszaöklendeztem inkább az utolsónak megevett ételt).
A többi vitaminhoz képest drága, a jódmentes változat. Trimeszter 2-t vagy három patikában nem találtam, mert nem egy népszerű darab, gondolom az ára miatt.
Szia 2 terhessegem alatt szedtem szedem.
Nekem nagyon jó nem öklendezem tőle ,a hajam sokkal jobban nől szebb pl.
Az első terhességem előtt 2 év próbálkozás után 1 hónap altt rendbe tett mindent és kismama lettem.
Oldalukról rendelem vannak akciók előre is szoktam venni az adoot trimeszterhez valót.
Nekem nagyon bevált semmi.problémám nincs vele
Attól függ milyen tapasztalatot vársz.
Ha azt várod hogy majd ettől fogsz teherbe esni akkor ne várd, a vitaminok nem erre valók és szerintem ilyen szempontból undorító a trimeszter marketingje.
Egyébként meg jó összetétele van, az íze kicsit vasas, én szét szoktam rágni, mert egyben lenyelni nagy. A prémium változat jobb, mert abban nincs szója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!