Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 1 millios szemelyi kölcsönt...

1 millios szemelyi kölcsönt szeretnék felvenni, mi a menete?

Figyelt kérdés
Otp banknál vagyok jelenleg, viszont horribilis a kölcsön thmje, így más bankban vehetek fel? Vagy provident, cetele legyen? Próbaidőben vagyok a munkahelyemen, ahol 300k a fizu, 3 honap utan lenne 330k. 1 milkot szeretnék 72 havi futamidőre. Adható?

2023. dec. 2. 17:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

2evvel rovidebb futamidonel szazrekkel kevesebbet kell visszafizetni es csak 6kval tobb a havi reszlet.

En igenyeltem online es siman ment. Annyi a macera hogy a munkahely cimet es telefonszamat pontosan kell megadni.

2023. dec. 4. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Tehát fel akarsz venni 1 millió forint hitelt 72 hónapra = 6 évre amikor 3 hónap alatt megkeresel ennyi pénzt. Az más kérdés, hogy mikor tudsz 1 milliót megspórolni. Jól gondold át. A személyi kölcsön a lehető legdrágább hitel. Mire kellene a pénz?
2023. dec. 4. 22:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Be akarom fektetni egy egyszeri lehetőségbe. 345-t fogok keresni próbaidő után, de megspórolni egy milliót nagyon nehezen tudok (magam lakom albérletbe Budapesten). Ki akarok törni ebből a biorobot rabszolga mátrixból, és kockáztatni kell, mert azzal, hogy nem kockáztatok, kockáztatok a legtöbbet. Az időmet, az éveimet...
2023. dec. 7. 01:57
 14/17 anonim ***** válasza:

A legnagyobb hiba nem kérdezni. Jól tetted, hogy feltetted a kérdést. 12-es vagyok.

Ebben igazad van, hogy kell kockáztatni! De azt se felejtsd el, hogy vannak átverések. Elég sok. Mondok pár példát.

Leggyakoribb duma: Meg kell venni a kezdő csomagot (kozmetikumok, gyógytermékek) és majd ezeket kell árulnod.

Másik leggyakoribb: Ilyen lehetőséged sosem lesz. Most kell belépni, mert egy startup cég vagyunk stb.

Eleve ha magas hozamot kínálnak rövid időre már az eleve gyanus! Mi lenne az a jó lehetőség? Nem kötelező elmondani.

2023. dec. 7. 12:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Privátban válaszoltam Neked.
2023. dec. 8. 00:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Hozzáteszem, engem is érdekelne mi az a nagyonjó lehetőség :D Nem azért hogy lenyúljam, csak nekem kicsit furcsa.

Hogy most azonnal kell egymillió. És csak egymillió. Mi az a kihagyhatatlan ajánlat, amire hajlandó lennél még hitelt is felvenni? Kicsit gyanús nekem.

2023. dec. 9. 22:57
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem tudnád lenyúlni :)

És azért "csak" egymillió, mert ennek a törlesztőrészletét még tudnám fizetni, de kettőmillió már sok lenne. És nem ajánlat, senki sem nem ajánlott semmit.

2023. dec. 10. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!