1 millios szemelyi kölcsönt szeretnék felvenni, mi a menete?
2evvel rovidebb futamidonel szazrekkel kevesebbet kell visszafizetni es csak 6kval tobb a havi reszlet.
En igenyeltem online es siman ment. Annyi a macera hogy a munkahely cimet es telefonszamat pontosan kell megadni.
A legnagyobb hiba nem kérdezni. Jól tetted, hogy feltetted a kérdést. 12-es vagyok.
Ebben igazad van, hogy kell kockáztatni! De azt se felejtsd el, hogy vannak átverések. Elég sok. Mondok pár példát.
Leggyakoribb duma: Meg kell venni a kezdő csomagot (kozmetikumok, gyógytermékek) és majd ezeket kell árulnod.
Másik leggyakoribb: Ilyen lehetőséged sosem lesz. Most kell belépni, mert egy startup cég vagyunk stb.
Eleve ha magas hozamot kínálnak rövid időre már az eleve gyanus! Mi lenne az a jó lehetőség? Nem kötelező elmondani.
Hozzáteszem, engem is érdekelne mi az a nagyonjó lehetőség :D Nem azért hogy lenyúljam, csak nekem kicsit furcsa.
Hogy most azonnal kell egymillió. És csak egymillió. Mi az a kihagyhatatlan ajánlat, amire hajlandó lennél még hitelt is felvenni? Kicsit gyanús nekem.
Nem tudnád lenyúlni :)
És azért "csak" egymillió, mert ennek a törlesztőrészletét még tudnám fizetni, de kettőmillió már sok lenne. És nem ajánlat, senki sem nem ajánlott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!