Csak én vagyok ilyen balek, hogy 6094 Ft az éves kártyadíjam az OTP-nél?
Figyelt kérdés
Egy éve nyitottam egy "bázis" számlát (vagyis hagytam, hogy ezt nyissa nekem az ügyintéző miután felkérdezett a várható bankolási szokásaimról), naívan azt hittem 3000 körül lesz majd a bankkártyám éves díja, de benéztem. 😂2023. nov. 30. 15:19
2/7 anonim válasza:
Van rajtad kivul mas retardalt is, aki arra sem kepes, hogy a kondicios listat elolvassa, nem vagy egyedul.
3/7 anonim válasza:
Ha nincs egyéb bank költséged az év többi hónapjában, akkor "elviselhető"
0 ft számla költség mellett másik banknál 3400.- az éves kiadásom, ezt nálam is a kártyára vonják.
6/7 readymix válasza:
Az idei évvel megszűnt pl. az OTP-nél az ingyenes kártyahasználat. Eddig, ha min. 50k/hó értékben vásároltál online, akkor teljesen, a kártyacsere is ingyenes volt. Nekem most először a napokban több mint 5144 Ft-ot vontak le "bankkártyával kapcsolatos díj" c. sanda közleménnnyel és ez még egy időarányos összeg, mert jövőre a teljes éves még több lesz.
Mi van ha megszüntetem a kártyát, átszívok rendszeresen pént a Revolut-ra? Ott van kártyám, tehát tudok vele online vásárolni, fizetni és pénzt is kivenni.
7/7 A kérdező kommentje:
A Wise bankszámlának momentán nincs havidíja, a kártya rendelése előtt (applikációból való számlanyitás után) kellett egyszeri úgy rémlik 6000 Ft-os feltöltést csinálnom meglévő saját bankszámláról, ami OTP volt. 6 ezer helyett 10 ezerrel töltöttem fel, a különbözet rajta maradt egyenlegként a Wise számlán.
nov. 15. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!