Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ki akarom rúgni a könyvelőt,...

Ki akarom rúgni a könyvelőt, mert egy balek, állandóan elcsesz mindent. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Elég sok mindent tud a vállalkozásról, nem szeretném, hogy bosszút álljon vagy visszaéljen valamivel.

2015. febr. 4. 07:55
 1/5 anonim válasza:
békésen mond meg neki, hogy baráti/családi alapon új könyvelőt választasz, én így szoktam eddig bejött
2015. febr. 4. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Haj haj, zsonglőrködött a számokkal kicsit adóbevalláskor, akkor jó volt, most meg el akarod küldeni? Én is félnék a helyedben a bosszújától :D
2015. márc. 21. 14:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem zsonglőrködött, még csak áfa-körös sem vagyok, csak tud nekem ártani, ha akar. :)
2015. márc. 22. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Értem. Bocsánat a gúnyolódásért!

Azért egy könyvelő sem kiskirály, szabályok kötik, és céges titkokkal nem élhet vissza, főleg nem a saját kicsinyes bosszúhadjárata miatt. Ezt nem szokták szeretni.

írass alá egy titoktartást, aztán ha nem megy bele mószerold be a könyvelői kamaránál, aztán szólnak neki hogy dádá lesz, ha nem hagyja abba a z emberkedést

2015. márc. 27. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Elég sok mindent tud... Nem szeretnéd, hogy visszaéljen...

Természetesen nem szép dolog visszaélni, de neked sem kellett volna olyan dolgokat művelned, ami nem törvényes.

Innentől fogva nem egészen a titoktartás általános szabályai a téma.

Nem kérheted csak úgy számon rajta azt amit törvényes esetben.

Ha nem illegális dolgok voltak, pusztán csak információkkal rendelkezik, mint minden könyvelő az más. Titoktartás miatt nem beszélhet. Amúgy meg az üzletit titkok csak a konkurenciának érnek valamit.

Ha nincs törvénytelenség!!!

Na meg persze pletykának jó lehet amiket elmond! De nem teheti meg és nem is fogja ha van egy kis esze!

2015. jún. 1. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!