Babaváró hitelt szeretnénk a férjemmel igénybe venni sikerülne? Többi lent
Páromnak több mint 3 éve van bejelentett munkahelye, 3 cégnél volt már eddig de nem volt még megszakítása a munkába.Kezbe kapja a pénzt hetente. Én jelenleg Gyesen vagyok.Van már egy közös kislányunk,házasok is vagyunk.
Nincs NAV tartozásunk egyikünknek sem és nem vagyunk KHR listán sem. Szerintetek van esélyünk igénybe venni?
Kérem csak olyan válaszoljon aki nem azt löki ide hogy "menj be a bankba" "Google a barátod" köszönöm
"Maximum az iskolataska es tanszerek kerulnek penzbe, evente egyszer, ami havi lebontasba max 10ezer. Szinte elenyeszo rezsikoltsege van egy gyereknek, szinte elenyeszo az etkezesi koltseg, mert azt eszik amit amugy is csinalnal ha csak a ferjedre foznel."
2 tini van a csaladban, nagyon is meglatszik a kajabudzsen, tobb, mint fele rajuk megy, mert tobbet esznek, mint mi. Mindenbol legalabb dupla annyi kell, de meg tobb is miattuk.
A gyerekek nem maradnak orokre 8 evesek, tinikent pusztitjak a penzt, mint a saskak.
A legtöbb bankban eleve nem elfogadott a KP-s bér a babavárónál és a hetirbéefizetés is problémás, a jövedelem is elég kevés, ez szerinem így nem fog menni.
Láttatok már bérpapírt a Munkáltatótól? Tud a munkáltató EBEV nyugtákat mutatni a járulék befizetésről?
Én egyelőre látatlanban tudom azt mondani, hogy az 50 millió bőven reális lehet. Nálunk a baba még nem született meg (még két hónap), de már millió felett költöttünk rá, a különböző egészésgügyi vizsgálatok stb, amire persze magánba mész.. Amin államin voltunk, szinte belénk rúgtak és egy veszélyeztett korban lévő nőnek muszáj a megfelelő ellátás..
A baba és a babaszoba dolgait most szerezzük be, nagyon sok mindent kapunk barátoktól, és sok mindent veszünk féláron, használtan internetről. De aki beirta, hogy az 50 millió sok, az nézzen végig csak egy baba dolgain mennyi minden kell. Én most az autós üléseken akadtam ki, ami kb 100 ezer ft. PL babakocsit ingyen kaptunk, de az is 200ezres kategória... és sorolhatnám reggelig a dolgokat.. és még ahogy irtam, meg se született... akkor 18 évig még mennyi költség rakódik rá ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!