Miért nem vehetek fel semmilyen hitelt mert néha kaszinózok?
Havi netto 600-700 ezer forint a keresetem. Neha unalmamban egy honapban 1x maximum 2x feltoltok 5-10 ezer forintot. Neha ad neha levesz lenyegtelen ugy vagyok vele hogy mas hulyesegekre is elkoltom a penzem.
Szerettem volna aruhitellel elni (egy ps5 es egy uj tv-t akartam venni karacsonyra). Kitudnam fizetni egy osszegben is de akkor nem marad szinte egy fillerem se inkabb fizettem volna reszletekben. Elutasitott 2 bank aruhitellel kapcsolatban.
Bementem a sajat bankomba mondom akkor szeretnek egy hitelkeretet a szamlahoz 1.5 millio forintot. Mindennek megfeleltem nem vagyok negativ khr-en sohasem volt semmilyen tartozasom, munkahelyemen mar 8 honapja dolgozok stb..
Ki adta a vegen neki hogy elutasitasra kerultem. Furcsalta az ugyintezo is hogy miert mikor mindennek megfelelek. Megkerdezte tolem hogy szoktam-e online szerencsejatekozni pl kaszinozni es ha igen akkor a bankkartyamat hasznalom-e hozza? Mondom igen szoktam ritkan. Es mondta hogy akkor barmilyen hitelt felejtsek el mert az miatt utasitanak el engem.
Nem ertem az osszefuggest hogy mi koze van egy online jateknak egy hitel felvetelhez? Ez olyan mintha pl autot akarna vemni valaki es nem adjak el neki mert nincs jogsija.
Szerintetek? Ti hallottatok mar ilyenrol? En teljesen levoltam dobbenve.
En is jatszok szerencsejatekot es egy szemelyi kolcsonomet sem utasitottak el, sot mind a ketszer amikor kertem gond nelkul aktivaltak a hitelkeretet..OTP
Egyebkent talan jobban jarnak szemelyi kolcsonnel es nem hitelkerettel. Elobbi ugyanis olcsobb.
Ha havi 600 ezret keresel, akkor miért nem hagyod ott az Erste-t, ha szórakoznak veled? Ha havi 400 ezret befizetsz egy összegben, akkor nyithatsz a Raiffeisennél Prémium Gold 2.0 számlát. Minden ingyen van, kivéve a debit kártya költásről az SMS-t. Az ingyent úgy értem, hogy INGYEN. Semmi tranzakciós díj, meg hasonlók.
Három hónap múlva lesz kivonatokkal igazolható tiszta előéleted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!