Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Számomra mikor jön meg az...

Számomra mikor jön meg az egyösszegű tavaszi diákhitel?

Figyelt kérdés

Szabad felhasználású diákhitelről szól kérdés. Előző félévben igényeltem először, akkor havi rendszereséggel kértem. Január elején ezt módosítottam egybe kifizetéssel. Pénteken aktiváltam a félévem, és FIRben is aktív a 2024/25 tavaszi félév.

DH direktben azt írja a diákhitelre hogy folyósítható.

tegnap 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Március 14.-én (mert 15.-e munkaszüneti nap, ezért előtte jön). Legalábbis amikor én jártam így volt (én már vissza is fizettem). Azóta a havit tudom hogy átvariálták, hogy hamarabb jöjjön, az egyösszegűről nem tudok.
tegnap 23:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Állítólag már februárban is utalnak. Lehet neked lesz végül igazad. Én szeptemberben is kaptam havi DHt.
ma 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!