Diálhitelt törlesztett már valaki nagyobb összegben?
Kedves kérdező, nem kell havonta megnyitnod az online felületet. Ezt úgy szokás csinálni, hogy adsz a bankodnak egy rendszeres átutalási megbízást, hogy pl. minden hónak 12.-én utaljon át erre és erre a számlaszámra ennyi forintot. Tegye ezt 2354. márciusáig. Ekkor csak arra kell figyelned, hogy minden hónap 12.-én legyen elég pénz a számládon.
Vagy amikor én sokaltam a rendszeres megbízás díját, akkor azt csináltam, hogy egy évre előre berögzítettem, hogy az egyes hónapokban mikor mennyit utaljon a bank. Ekkor is elég, ha akkorra rajta lesz a pénz a számlán, amikor aktuális lesz.
Amikor utalsz, akkor a közleményben lehet az is jelezni, hogy a többlettpénz azt tőketörlesztésnek szánod, vagy tartaléknak egy még nem aktuális részletre, de ezek jogi megnevezésére már nem emlékszem, erre kérdezz rá a telefonos elérhetőségükön, hogy mit írj ilyenkor bele, de ezt annyira nem csípik, mert plusz munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!