Miért nem tetszik a banknak hogy nagyobb összeget rakok a hitelkártyára?
Most volt nemrégen a fordulónap, 20-án. 4500 Ftot kellett volna befizetnem , a minimum összeg 499 volt. Én 20 ezret fizettem be, ami feltöltötte a hitelkeretet, és most fizetéskor megint fel fogom teljesen tölteni. Ezzel valami gondja lehet a banknak?
Meg még annyit mondtak ha hetedikén van a határidő de fizetés csak 9-én érkezik, nem probléma ha akkor töltöm fel - ez igaz lehet vagy valami átverés?
Nem értem annyira a kérdést. Évek óta használok hitelkártyát.
4500 a teljes tartozásod, és 20000-t fizettél be? Minek fizetnél túl?
4500 volt amit a tartozásodból egyenlíteni kellett a hónapban, de te többet fizettél be? Szuper. Annál kevesebb tartozás kamatozik tovább.
Még életemben nem csúsztam meg visszafizetéssel, tehát én minden hónapban annyit fizetek rá, amennyivel tartoztam.
De bonyolult egy hitelkártya termék is némelyeknek…
A hitelkártya számla egyenlege a tartozásod. Az az elszámolási időszak során zajló költekezéseid összege. Azt kell kiegyenlíteni a türelmi idő végéig. Amit a türelmi idő végéig nem törlesztesz belőle, az kamatozni kezd.
A túlfizetés teljesen értelmetlen. Ha valaki hitelkártyát túltörleszt, az egy olyan jelenség, mint amikor a majomnak adnak egy telefont és nem telefonálásra használja hanem a sggébe dugja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!