Most hogy van? Valaki elmagyarázza?
Vásároltam biciklit és volt opció, hogy a cetelemnél 2 évig havi ~4.000 ft-ért is meglehet venni ( tökéletes választás volt.. ). Nos igen, semmi közlés hogy a 4.000 ft-on felül még te hülye fizess X összeget, hogy a havi összeg összesen 13.500 legyen mert ha nem fizetsz akkor késedelmi díjat kell fizetni. Szóval 2 évig kellett 13.500 at fizetni. Letelt nemrég a 2 év , én megakartam szüntetni a kártyát mert fölöslegesen ne legyen de az a válasz jött, hogy van még fennálló tartozásom. Nagy nehezen kiderült, hogy a hitelkeretem 300.000 és ha azt beutalom akkor szüntetik meg a kártyámat. Magyarul ez a 300.000 ft most ilyen benyelt lóvé vagy mi a fene? Nekem kerek perec elmondták a boltban, hogy hülye gyökér 2 évig havi ~4000 ft és kész... erre fel ez a sok hülyeség.
Online megigényeltem, hogy szüntessék meg a picsába a kártyámat és most ilyenkor mi a teendő, hogy a 300.000-t visszautalják?

Mennyi volt az a bringa a boltban?
Befizettél 325k-t és még 300k-val tartozol?
Használtad azt a hitelkártyát másra?
Mi van a hitelszerződésben?
Miért fizettél be 3,5x annyit havonta, mint amennyire számítottál? Nem reklamáltál a boltban, hogy ez mi, csak fizettél?

Tanulópénz.
Legközelebb próbáld meg értelmezni, amit aláírsz, és ne elégedj meg annyival, hogy "azt mondták".
Amúgy meg kérd ki a cetelem számlatörténetedet.
Abból majd kiderül, mit néztél ennyire be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!