Lehet két számlám és kártyám két különböző banknál?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet két bankszámlám egyszerre?
A jelenlegi kártyám OTP junior, ez lenne a fő kártyám, viszont szeretnék egy másik kártyát, amire utalnék minden hónapba X összeget és azzal gazdálkodni az adott hónapban.
A jelenlegi kártyámon pedig gyűjteném a pénzem.
Milyen feltételei vannak illetve a másik banknál kell fizetnem pluszba (K&H)?
Ha valaki jártas ebben és felvilágosítana annak nagyon hálás lennék!
Ekkora butaságot.
Azt ugye tudod hogy az utalgatás nincs ingyen?
Utolsó! Köszönöm
A másik két válaszolónak meg csak annyit hogy egy kérdést tettem fel, nyilván tudom hogy az utalás pénzbe van, de én több ezer forintokra gondoltam…. Mindegy. Azért köszönöm.
Szerintem egyszerűbb lenne, ha mondjuk állampapírban lekötnéd azt, amire nincs szükséged, és a kártyán azt hagyod, amivel gazdálkodsz a hónapban.
Államkincstárból meg úgyis ingyenes az utalás, ha mégis hirtelen kellene a a pénz.
7 vagy 8 banknál van számlám. Nem is értem a kérdést.
Az elmúlt években leginkább a Revolutot használom, ill az erste hitelkártyámat a cashback miatt pár dologra. A cégem szintén ennél a két banknál van.
Egyébként ahogy leírták, tárolni a pénzt klasszik retard dolog.
Nekem is több számlám van. Egyikre érkezik a fizu, innen fizetem a rezsit.
Van megtakarításom is, állampapír is. Van egy wise-os számlám, erre a főszámlámról utalok /nekem az régi számlacsomag, amennyit havonta elköltök, annyi még ingyenesen utalható/. Ezen különböző virtuális kártyákkal költök a neten, használaton kívül fagyasztva a kártya. Itt van feliratmentes fizikai kártya is, zömében ezzel fizetek a boltokban, mert ezen nincsenek lefényképezhető adatok, így biztonságosabb random fizikai helyen. Van olyan, aki hasonlóan csinálja, de még Simple-t is használ hozzá.
Szóval minden további nélkül szabad több banknál lenni számládnak. A havi 2-szeri ingyenes kp-felvét viszont csak egyiknél jár, azt nem kérheted több helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!