Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tud tenni a bank ha netán...

Mit tud tenni a bank ha netán egy kamu oldalról rendelek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 11:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%
10-es, én már vettem 1500 eurós táskát 195 euróért, mégsem volt kamu. Csak meg kell nézni alaposan, hogy honnan vásárol az ember.
2023. szept. 28. 15:19
 12/26 anonim ***** válasza:
61%

"én már vettem 1500 eurós táskát 195 euróért"

Akkor az egy jó minőségű hamisítvány volt.

Nem mellesleg NINCS olyan táska, ami 1500 eurót ér. Ott az eredetinél is 300 euró a táska és 1200 euró a márkanév.

2023. szept. 28. 15:39
 13/26 A kérdező kommentje:

Naszóval. A szituáció, hogy még nem rendeltem. Csak van egy oldal ami nagyon szimpatikus, ugyanakkor megszólalt bennem a kamuvészjelző.

Ezért merült fel bennem, hogy ha netán átejtenek akkor mit tudok tenni.

Alapvetően én azt nézem az ilyen oldalakon, hogy milyen a fordítás, a felhasználói feltételek miként néznek ki, nincsenek-e hülye helyen nagybdetűk, gatyi elfordítások termékeknél, csak előreutalás, ...-hungary.com-os címe, stb.

De a mostani oldal számomra hitelesnek tűnik, ugyanakkor csak előre utalás van, mert dániából jönne.

2023. szept. 28. 19:05
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Nehogy bepostold a webshop címét, mert még esetleg meg tudjuk mondani, hogy kamu-e...
2023. szept. 28. 21:02
 15/26 anonim ***** válasza:
25%

12. Leírtam, hogy nem kamu volt. Nem, nem volt hamisítvány.

Nyilván nem ér 1500 eurót, ezt sem mondtam, nem tudom ez hogy jön ide.

Annyi volt az eredeti ára. Minden annyit ér, amennyiért megveszik, voltak, aki kifizettek érte ennyit.

2023. szept. 29. 00:04
 16/26 anonim ***** válasza:
61%
#15 Akkor meg soha sehol nem is volt 1500, csak vevőcsalogatónak írták ki az áthúzott 1500-at.
2023. szept. 29. 07:02
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
16. :D Hát persze, te mindent tudsz a luxustáskák világáról, nyilván tapasztalatból beszélsz:D
2023. szept. 29. 10:09
 18/26 anonim ***** válasza:
Semmit. A bank széttárja a kezét, és azt mondja hogy a TE felelősséged volt, hogy milyen oldalon vásárolsz, és hogy hagyod magad átverni. Ők mossák kezeiket. Nekik ebben nincs felelősségük.
2023. szept. 29. 10:20
 19/26 anonim ***** válasza:

Nézd. A luxusmárkák esetében nem a terméket veszed meg, hanem a márkanevet. Egy Prada vagy Louis Vuitton táska semmivel sem jobb minőségű, mint mondjuk egy mérsékelten felhypeolt Guess. A különbség csupán a márkanév illetve az ahhozz kapcsolódó státusszimbólum és sznobság.

Nyilván a Prada is adhatná a táskát 60 ezer forintért és még akkor is bőséges haszna volna rajta, de hülye lenne annyiért adni, ha megveszik 600 ezerért is. Az tiszta sor, hogy mivel csak a márkanevet fizeted meg, ami pofátlanul túl van árazva, így akármekkora akciót adhatnak rá, tehát nem kell meglepődni egy 50%-os leárazáson sem, de amikor a tizedéért tudsz megvenni valamit, az már akkor is gyanús, pláne, mert ezeket a luxustáskákat irdatlan módon hamisítják és mivel az eredeti irdatlan drága, egy hamisítványt is meg tudnak csinálni frankó minőségre úgy, hogy az eredeti árának töredékébe kerül és még kerestek is rajta.

2023. szept. 29. 10:26
 20/26 anonim ***** válasza:

19. Mivel én vettem a táskát, tudom, hogy hol vettem, és egyébként kb. mindennel amit leírtál tisztában vagyok (nyilván ez nem egy általános dolog, értem én, azért hiszed azt, hogy hóthülye vagyok az egészhez), nem ez volt az első ilyen táskám és nem is az utolsó stb. stb., ezért felesleges oktatni erről.

Én csak röviden annyit írtam eredetileg, hogy nem mindig igaz az, hogy ami feltűnően olcsó, az 100%-ban kamu (nyilván nagyrészt igen), ezért kell megnézni, hogy mit és hol veszel, és ez továbbra is igaz.

2023. szept. 29. 14:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!