Mit tud tenni a bank ha netán egy kamu oldalról rendelek?
14-es:
Ez az az oldal:
Azért nem linkeltem mert már írtam ki róla kérdést és féltem hogy törlik amiért kétszer ugyanazt kérdem.
Egy Dán cég, ami több nyelvre leklónozta a kávés webshopját, és onnan szolgálják ki a vevőket. A cég címén dániában utcáról jól láthatóan egy logisztikai telep van, aminek az épületén nagyba ott van a cég logo-ja, meg a bejárati kapun is. Legalább is az oldalukon fellelhető infók alapján.
Ezek alapján legitnek tűnik. Persze nyilván ezek se 100%-os garanciák, de egy csak átverés céljából készült oldalra nagyáltalánosságban nem szoktak ennyire áldozni hogy ilyen szinten "leinformálható legyen".
24-25. Nekem tök mindegy te mit gondolsz erről, úgyis te gondolod magad mindentudónak, a többi meg hülye.
Melyik valószínűbb, hogy neked fogalmad sincs én ki vagyok, hol szoktam vásárolni, mire mennyi pénzem van vagy hogy pontosan tudod, hogy épp voltam olyan szerencsés, hogy a több év alatt összekuporgatott pénzemet valami random oldalon elszórtam egyszer valami "replika fosra".
Teljesen nevetséges vagy - de mindegy, úgyis te tudod jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!