Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nem féltek a bankban tartani...

Nem féltek a bankban tartani a pénzeteket?

Figyelt kérdés
Meg egyenlőre itthon tartom de ez sem olyan jó de viszont félek a bankban tartani nehogy elveszen
tegnap 09:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha otthon tartod akkor olyan 1000x nagyobb az esélye annak, hogy "elvesszen" (ellopják). A bankból nincs ugyanis, aki ellopja.
tegnap 09:10
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon félek tőle, ezért nem is tartom bankban a pénzem, hanem befektetem.
tegnap 09:13
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Én nem félek, csak utálom, mert minden sz@rért levesznek belőle, míg a készpénz nem csökken. Inflálódni meg ugyanúgy inflálódik mindkettő.
tegnap 09:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem felek mert nem vagyok penzugyi analfabeta
tegnap 10:06
 5/15 krwkco ***** válasza:
100%

"Nem féltek a bankban tartani a pénzeteket?"

Nem félek, de csak a minimális mennyiséget tartom bankszámlán. Mert ott nincs hozama. Szintén van nálam egy kisebb mennyiség készpénzben. Ami néhány vásárlásra elég.

A többi állampapírban vagy egyéb értékpapírban van.

tegnap 10:19
 6/15 A kérdező kommentje:
Hat igen csak én nem Magyaroszágon élek nálunk nincs állam papír és meg bennem van amit a szüleim beszéltek anno 90-es években hogy minden pénzük elveszett amikor csődbe ment a bank, de most gondolkodom egy nagyobb összeg lekkötésén.
tegnap 10:35
 7/15 krwkco ***** válasza:
100%

"Hat igen csak én nem Magyarországon élek ..."

Akkor miért kérdezek meg a többségében magyarországi olvasókat, anélkül, hogy megírnád, hogy milyen országbeli bankról van szó?

tegnap 10:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Melyik országban nincs az OBA-hoz hasonló bank biztosítás? Közép szudanban?
tegnap 10:52
 9/15 A kérdező kommentje:
Igazad van azt nem írtam egyébként Szerbia
tegnap 11:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak ilyen sérültek, akik félnek a bankoktól, mert 15-20 évente csődbe megy egy bank.

Nyugodtan tartsd párnacihában a készpénzedet, az legalább egy betörés vagy lakástűz alkalmával garantáltan mind elvész.

Részemről én befektetem a pénzem, a forgópénzt meg bankszámlán tartom, kényelmesen és csak röhögök azokon, akik "félnek" a bankoktól.

tegnap 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!