Elhagytam a bankkártyám, így persze tiltattam! A kérdés az lenne, hogy mennyibe kerül egy új igénylése? Mennyi idő múlva jön meg az új?A régi takarekos bankrol van szó! De most már Mbh bank lett! és változik e szamlaszamom?
Figyelt kérdés
Aki tud kérem segítsen!Arra megy szinte minden pénzem! Szólnom kell e esetleg ha változik a szamlaszamom???? Net bankom is volt, szólnom kell e, hogy azt már nem szeretném???2023. szept. 8. 17:26
A kérdező szavazást indított:
Bankártya
Újra igénylés
6 szavazat
1/5 anonim válasza:
A számlaszámod nem érintett a cserében.
2/5 anonim válasza:
A bankot hívjad fel, haver, ne a GYIKon kérdezgessél ilyeneket
ott korrekt választ adnak az összes kérdésedre.
3/5 anonim válasza:
Szerinted ezeket az infókat miért tudná itt jobban bárki, mint a bankod ügyfélszolgálata?
4/5 A kérdező kommentje:
Mert talán, már járt így valaki! És tudja!
2023. szept. 8. 18:20
5/5 anonim válasza:
Szerintem akkor varj egy jo par napot vagy hetet, amig veletlenul valaki ideteved, aki jobban tudja, mint a bank!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!