Kriptovaluta mennyire lehet jó szakdolgozat téma?
Csak ötletként merült fel benne, hogy eléggé aktuális.
Lenne, hozzá elég anyag a neten vagy talán vannak róla könyvek is annyi hogy egy alapszakos szakdolgozat elkészíthető belőle?
Tudom hogy az a feladat, hogy 10-15 oldalban bemutassam. ( ami valakinek uncsi ^^. de ez a feladat) szimplán, csak érdekelt, hogy érdemes e / van e értelme belemerülni a témába jobban (a későbbeikben) egy szakdolgozattá kibővíteni az irományt.
MÉG nem gondoltam ki pontosan, hogy mi az amit elemzenék. Szimplán csak egy ötlet volt, hogy van e benne fantázia. Ennyi. De van aki továbbgondolja, egy szimpla kérdést sem lehet feltenni anélkül, hogy normális válaszok (tisztelen a kivételnek) érkezzenek
Akkor miért adják fel ha már nagyon elcsépelt és a könyökükön jön ki?
A 10-15 oldalnyi beadandót nem én találtam ki
#23-24
A kérdésedben szó sincs a 10-15 oldalnyi beadandóról. A legtöbb válasz (pl az uncsis, amit azóta sem sikerült értelmezned, de látom hatalmas sebet ejtett a lelkeden) az előtt érkezett, hogy ezt említetted volna. Tanulj meg kérdést feltenni, és kontextust rakni köré, és ne másokat nézz hülyének, ha nem látnak a fejedbe, vagy nem tudod értelmezni a kapott válaszokat.
És ha valaki válaszol, ne kezdj el védekezni és érvelni ellene. Feltettél egy kérdést. Válaszoltunk. Értelmezd. Tanuld meg használni az oldalt, és emberekkel kommunikálni.
Sok sikert!
neked szándékosan nem válaszoltam, mert te vagy már #uncsi
MIVEL nem is a 10-15 oldalnyi beadandó a kérdés az KÖTELEZŐ!!!
Szimplán érdekelt, hogy van e értelme jobban belemerülni a témába
A tanár szerint aktuális (nem szerintem).
Én úgy teszem fel a saját kérdést ahogy számomra megfelelő. Te meg lépj túl rajta.
Sok sikert ...
De válaszoltál (#19es hsz, már amnéziás is vagy? Lehet stroke-od van?), csak semmi tartalma nem volt ezert nem reagaltam ra.
Mikor valaszoltam meg szoba sem kerult a szaros leadandod. Ha pedig nem ez a kerdes akkor miert hozod szoba egyfolytaban?
A kerdesre valaszolt legalabb 5 ember. Ha nem tudod ertelmezni a valaszokat sajnalom. Ismetelni nem fogom magam. Ha a valaszok nem egyeztek az elkepzeleseddel, sajnalom. A valosag neha ilyen. A vergodest hagyd abba, mert ciki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!