Hitelre vettunk egy hazat, ma lesz az adasvetli szerzodes megirasa. Mennyi időt vesz igénybe? Hány órát?
Megírása az ügyvéd feladata, és valószínű sablont használ hozzá, tehát nem sok idő.
Az aláírás a te feladatod, az pedig jópofizással együtt 10-15 perc.
Hitelre venni jelenleg házat a legrosszabb pénzügyi döntés a világon.
#3 ? :D
Igen, azért vágom hogy mi az adásvételi menete, mert albiban élek, és nem azért, mert több ingatlant is vettem már... :)
Jelenleg nagyon rossz pénzügyi döntésnek gondolom, a világ két legnagyobb ingatlanpiaca most dőlt be, CSOK megszűnés most kezd beárazódni, és rettenetesen magasak a hitel kamatok. Én is év eleje gondolkodok egy új ingatlan vásárlásról, de kivárok 1 évet.
Szerintem mindenkinek a sajat dontese hogy vesz hazat draga 6-os valaszolo, nem kell ilyen lenezonek lenni, mert a kerdes nem ez volt.
Velemenyedet tarsd meg magadnak, koszi
Csak az elmúlt 1 évben 20%ot csökkentek. Mivel az árak nem nőttek, de a pénz ennyit inflálódott. Te miről beszélsz? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!