Ausztriában dolgozók is megkapják a babaváró hitelt?
Én is és a párom is kint dolgozunk Ausztriában. Elviekben nem vagyunk jogosultak semmiféle államilag támogatott hitelre, de mégis hallom innen onnan, hogy lehet vannak kiskapuk.
Van itt olyan ember akik ugyanígy kinti bejelentés és tb-vel igényelte meg a babavárót is meg is kapta?
Meg a lónak azt a bizonyos részét!
Komolyan, ha már nem itt dolgoztok, nem itt adóztok, akkor legalább ne tartsátok a markotokat a tenyészpénzekért!
Azért a pofátlanságnak is van határa!
Én Ausztriában dolgozom már 10 éve, de őszintén szólva a pofám lesül az ilyen magyaroktól ott kint. Ráadásul 95%-uk ilyen.
20 fillérért az anyátokat is eladnátok, soha semmi nem elég.
Kimentek dolgozni, a pereputty javarésze mint valami fogyatékos csak úgy tud németül "beszélni", előadjátok magatokat hogy ti mekkora királyok voltatok otthon, csak szórakozásból jöttetek ki sz.rt pucolni, de a szabályok kijátszását meg a rendszer lehúzását azt űzitek tovább.
Ezt a mentalitást el kellene már felejteni, ha pedig nem megy mert teljesen beleivódott a személyiségetekbe, akkor vissza kell menni királykodni Magyarországra.
Benne vagyok néhány magyar-osztrák facebook csoportban, néha az az érzésem, hogy csak a cigók mennek ki dolgozni, tele van a csoport olyan posztokkal, hogy a párommal mennék ki, lóf**hoz nem értünk, nem beszélünk németül (magyarul is alig) és olyan melót keresünk ahol a szállást is a seggünk alá rakják. Persze ezt alig olvasható helyesírással.
Eddig ez a legdurvább:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!