A babaváró hitelhez a maximális 10M forinthoz minimálisan mekkora nettó havi jövedelem kell?
Nem szeretnék bemenni a bankba, egyelőre csak kíváncsi érdeklődő vagyok azért ide írtam :)
Olyanok válaszára is kíváncsi vagyok akik felvették már, vagy esetleg banki dolgozók.
köszi előre is.
Erre nincs jó válasz és sem a korábbi hitelfelvelők, sem a banki dolgozók nem tudnak Neked érdemben segíteni, mivel egyrészt akik korábban felvették a babavárót, azoknak fogalma sincs, most hogyan van beállítva a banki minősítő rendszer (scoring), pl milyen megélhetési költségekkel számol, hogyan veszi figyelembe azt, hogy van-e már úton baba, vagy nincs, másrészt a banki dolgozók is csak a saját bankjuk rendszerét ismerik valamennyire, de nekik sem publikusak a scoring beállítások. Még bankon belül is gyakoriak a változások és a jelenlegi magas infláció is befolyásolja az elfogadható jövedelem mértékét, mivel emelkedtek a megélhetési költségek és emelkedett az ÁKK értéke is.
Fordulj inkább egy tapasztalt hitelközvetítőhöz, a legtöbbet ő tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!