A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
491/1277 anonim válasza:
487 sztem legkesobb hetfon-kedden folyosithato leszel, en tavasszal penteken kerultem a fir-be es kedden lettem az
492/1277 anonim válasza:
öröm az ürömben: a dh+-t teljesen visszatörlesztettem ^^ Egyébként mintha lett volna erről szó , ezt nagyon hamar lekönyvelik. Kedden este utaltam, ma reggel beszéltem velük, addigra már lekönyvelték :)
493/1277 anonim válasza:
Nekem szabad van. Arról nem tudtok valamit?
495/1277 anonim válasza:
Ha a t.o-n is aktivra allitjak a felevet akkor kerulunk a fir-be? Tobb helyen azt olvasom h automatikus elvileg, mig mas helyen azt hogy a t.o kuldi a fir-nek az adatot
496/1277 anonim válasza:
Elsos vagyok!! Tegnap mikor jovahagyta a felevem (koltsegesen vagyok) kiirta a neptun fent hogy jogviszony kezdete: 09.13
Aki elsos annak is jovahagytak es utana felkerult?
497/1277 Thrut111 válasza:
Én egy hete fent vagyok, péntek óta van dh számlám is. Még mindig nem folyósítható.😆
498/1277 anonim válasza:
Neptun fir ugyanolyan mint az ugyfelkapus egyebkent? Hiaba van ugyfelkapum nemtudok belepni a firbe
499/1277 anonim válasza:
487 vagyok. Már folyósítható is lett😁
500/1277 anonim válasza:
Ugyanúgy látod ott is a félévedet, de pl én ma reggel megnéztem Neptunban, ott nem volt fent a félévem de a FIRben igen, azóta már mindkét helyen ott van. Szerintem a Neptunban kicsit később jelenik meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!