A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
261/1254 anonim válasza:
SZE
Semmi… várakozás arra, hogy bekerüljek FIR-be. A státusz elfogadva már hosszú ideje, de azóta semmi. Én ahogy korábban mondtam, 20-a körül lesz szerintem a folyósítás.
262/1254 anonim válasza:
Utolso enis ezt gondolom:/ nekem meg statusz azota sincs elfogadva, mit varjak igy:( szegeny embert az ag is huzza😄
263/1254 anonim válasza:
Van itt Miskolci Egyetemről valaki? 😅
264/1254 anonim válasza:
Nyíregyházi Egyetemen kapott már valaki utalást?Én úgy látom a FIR-be sem vagyok feltöltve.Van esetleg határideje annak,hogy meddig kell az ügyintézőnek feltölteni a FIR-be az adatokat?
265/1254 anonim válasza:
holnap új hét, új remények :D
266/1254 anonim válasza:
Ha én folyósítható lettem hétvégén, akkor szerdán várjam az utalást, vagy mi az esélye hogy hamarabb jön?
268/1254 anonim válasza:
Sziasztok skacok, ujra varjuk a csodat, hatha🥹🥹😅
269/1254 anonim válasza:
Hát igen… itt már csak a csoda segíthet… 🙁😔
270/1254 anonim válasza:
Nekem a fir be se tölt most
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!