Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Diák hitelt mikor utalják...

A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?

Figyelt kérdés

2023. aug. 31. 17:42
 1051/1277 anonim ***** válasza:
Írta korábban más, hogy ugyanígy volt, a szabad egyeztetés alatt és megkapta, erre reagáltam ;)
2024. febr. 7. 17:57
 1052/1277 anonim ***** válasza:
Ez nagyon fura nekemis a kotott folyosithato a szabad pedig egyeztetes alatt es benne vagyok a fir-ben is:o pedig a tandij sincs kiirva. Suli honlapjan pedig azt irtak a tandij kiirasa/befizetese vagy dh2 szerzodesszam beirasa utan kerulok fel a fir-be mert az ugyintezo akkor fogadja el a felevem..egyebkent meg az aktiv felevnel a beiratkozasnal folyamatban vagyok. Nektek mit ir?
2024. febr. 8. 07:51
 1053/1277 anonim ***** válasza:
1052, nekem az a vicces, hogy az alapdíjat én is a kötöttből finanszírozom, az folyósítható is és a FIR-ben is aktív vagyok. Az ügyfélkapun keresztüli csekkolásnál is aktív vagyok. De a szabad diákhitel egyeztetés alatt.
2024. febr. 8. 08:13
 1054/1277 anonim ***** válasza:
Nálam is továbbra is folyosithato a kötött, a szabad egyeztetés alatt, firben hétfő óta fenn van, hogy aktív a felevem, de tegnap még a kötöttet sem utalták ki.
2024. febr. 8. 08:24
 1055/1277 anonim ***** válasza:
Beirtatok mar a dh2 szerzodesszamot? Nekem meg a tandij kiiras is 15.-e😂
2024. febr. 8. 08:31
 1056/1277 anonim ***** válasza:

Na megkerdeztem azt mondta az ugyintezo h ebben az esetben 1-2nap elteres van a kotott es szabad kozt, meg hogy a szabadhoz visszakell igazolni az egyetemnek, de csak akkor fog ha a dh2-t engedmenyezzuk

Szerdan es penteken varhato az utalas ha addig megtortenik a visszaigazolas

2024. febr. 8. 08:36
 1057/1277 anonim ***** válasza:
1056 akkor ezek szerint a szabadhoz is kell a suli visszaigazolása, vagy félreírtad és kotottet akartál írni? :)
2024. febr. 8. 08:43
 1058/1277 anonim ***** válasza:
1056 nagyon köszi.
2024. febr. 8. 08:45
 1059/1277 anonim ***** válasza:

Az ugyintezo aztmondta a szabadhoz is kell🥹 aki allamin van annak automatikus aki koltsegesen pedig a tandij kiirasa-szerzodes hozzarendelese fuggvenyeben:/ akkor en nemis varom mert jovoheten irjak ki a tandijat.. nem ertem akkor h vagyok fent a fir-ben

De azert remenykedjunk🤗

2024. febr. 8. 09:01
 1060/1277 anonim ***** válasza:
De amúgy ez csak nekem logikátlan? Kötöttet is valahogy vissza kellett igazolnia a sulinak nem? Vagy kétszer futnak neki a visszaigazolásnak? Azért jó lenne tudni, ha a kötött már folyósítható onnan mikor igazol vissza a suli. De igazából ugye már nincs kizáró ok, ha be van fizetve a kiírás/tandíj?
2024. febr. 8. 09:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!