Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit csinálnátok 10-20-30-40...

Mit csinálnátok 10-20-30-40 millió Ft kp-val?

Figyelt kérdés
Tehát hogy érthető legyen , 4 opciót soroltam fel, hogy az adott összeget Ti mire fektetnétek be, ha egyáltalán befektetnétek.
2023. aug. 8. 09:44
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Hupsz kicsit benéztem a tizedesvesszőt, kicsit felfoghatatlan összeg ez a cseppnyi államadósság, na mindegy nem is váltogatom át, nem ér annyit az egész, úgysincs mit tenni, egyszer majdcsak észbe kap pár évtized múlva az itt maradt 5millió magyar:D
2023. aug. 9. 07:32
 22/23 anonim ***** válasza:
41%

En meg azert valaszoltam mert teves informaciok birtokaban vagy. A nyugdijrendszer atalakitasra szorult mert fenttarthatatlan volt. A mukodese evei alatt kb pont 3000milliarddal kellett foltozgatni a rendszert a koltsegvetes terhere, pedig pont azert lett letrwhozva hogy a nyugdij ne a koltsegvetest terhelje..

Valamit tenni kellett, a fidesz ugy dontott beszantja a mukodeskeptelen manyupot. Ezek szamok es tenyek. Nem azert lett beszantva mert nem volt jobb dolguk hanem mert valamit tenni kellett. Meg ez a mostani rendszer is biztosabb mint ami lett volna a manyuppal.

Az meg hogy nominalisan mennyit no az allamadossag jelentektelen adat.. gdphez szokas merni es abban egyaltalan nincs nagy romlas.

Es en nem szeretem ha teves informaciokra alapozva mond valaki velemenyt.

Lehet utaln a fideszt, de kb 100 rosszabb dontese volt mint a manyup. Es ebbol a mondatbol lathatod hogy en sem vagyok fideszes, csak olyan aki olyan teruleten dolgozik aki ralat tobbek kozott a gazdasag ezen reszere.

2023. aug. 9. 07:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Mondjuk én ne a magánnyugdijon hőbörögnék, hanem arról, hogy évente hova megy el annak a "balhés" összegnek a többszöröse:

- a bejelentett nettó keresetek 90%-a pluszban megy az államnak

- az üzemanyagok jövedéki adója, es az arra IS megfizetett ÁFA

- világrekorder ÁFA bevétel

- világrekord útdíj

- a "vagyonszerzési" lehúzás mind ingatlan, mind gepjármű adás-vétel esetében

2023. aug. 9. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!