Átutaltam a hitelkártya számlámra 18000 Ftot tegnap, megkérdeztem az ügyintézőt, meg is érkezett, azt mondta meg hát az egyenlegem is megnövekedett. De a tranzakciónál nem látom még. Nem fogják elsumákolni ezt a pénzt?
Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 16:53
2/8 anonim válasza:
Ha ez a kérdés komoly, ne akarj hitelkártyát használni.
Ne parazz a "könyvelés" később lesz...
Az egyenleged viszont majdnem azonnal mutatja, hogy újra felszabadult a keret azon része.
Majd pont 18ezreket "sumakol" egy bank.
3/8 anonim válasza:
de, az egész bank csak amiatt jött létre és működik több éve, hogy a te 18e Ft-at ellopja, holnap már nyoma sincs.
4/8 krwkco válasza:
"De a tranzakciónál nem látom még."
Némelyik banki alkalmazásban a függő tranzakciók külön vannak felsorolva.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, a vásárlások megjelennek ami függőben van de a befizetés még nem látszik, pedig megérkezett a pénz.
2023. júl. 28. 19:55
6/8 anonim válasza:
Nem, nem fogják elsumákolni. :D pár munkanap és látni fogod nyugi.
7/8 A kérdező kommentje:
Én nem a fosáson botránkoztam meg, hanem azon hogy az őr kibeszélte más fosását.
2023. júl. 28. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!